گوشت چرخکرده با پیاز سرخ میکنم ادویه میزنیم بعد سبزی (ترخون مرزه گشنیز جعفری تره نعنا کم چون تلخ میکنه شوید برگ پیازچه ) سبزی باید زیاد باشه بنظر من همه عطر و مزش ب سبزیشه
لپه باقله و برنج خیس خورده اضافه میکنیم بعد ماست یا دوغ ترش میزنیم بعد اماده برای پیچوندن وقتی پیچوندم اب میدم بهش تا دم بکشه وقتی ابش کشیده شد یکم دیگه دوغ میریزم روش واسه مزه و میره برای دم کشیدن
یه مدل دیگه شیرین هم هست با کشمش یا با رب انار ملسه که من دوست ندارم ترش میخوریم ما