2777
2789
عنوان

رفتارپزشک زنان در اتاق عمل

426 بازدید | 13 پست

خانمها من پنج شنبه سرکلاژ شدم من مدام عفونت ادراری میگیرم تو اتاق عمل گفتم سفکسیم برام جواب نمیده  یه هفته خوردم .یه نوع دیگه بده  وحین سرکلاژ ببین عفونت واژینال دارم که باعث عفونت ادراری  مدام میشه عصبانی شد وبا لحن بدی گفت چقدر حرف میزنی وغرغر کردن پزشک بیهوشی دید ناراحت شدم زود بیهوش کرد آیا حرف بدی زدم مشکلم را به دکترم نگم به کی بگم ؟به نظرتون براسزارین چیکار کنم؟ 

به نظرم سوالاتتو وقت ویزیت بپرسی جواب بهتر میشنوی

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من استراحت مطلق بودم ومنشی اصلا نوبت نمی‌داد نوبتم خرداد بود

چه دکتر بی مسئولیتی من وقت بارداری میرفتم ویزیت بشم میدیدم اونا که استراحت مطلق هستن یا زنگ میزدن منشی وصل میکرد به دکتر یا یکی رو میفرستادن تا دارو ها و ازمایش ها رو بیاره نشون دکتر بده

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

خب شاید با لحن بدی گفتین ناراحت شده

حالا شمارو نمیگم اما معمولا اغلب بیمارا یجوری با کادر درمان برخورد میکنن انگار ارث پدرشونو طلبکارن

بعد یچیزیم که هست یسریا میرن دکتر خیلی دخالت میکنن تو کار پزشک. هی میگن من بدن خودمو بهتر میشناسم فلان چیزو بنویس اعصاب طرفو خرد میکنن شاید فک کرده شمام بر اساس همین داری میگی فلانچیزو برام ننویس

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
به نظرتون چیکار کنم؟

نمیدونم والا اگه دکتر خوبیه از رفتارش چشم پوشی کن

[QUOTE=338590377]خب شاید با لحن بدی گفتین ناراحت شده حالا شمارو نمیگم اما معمولا اغلب بیمارا یجوری با کادر درمان برخ ...[/QUOTEاسترس که زیاد داشتم ولی بعدش  حتی دارو ها را ثبت نکرده بود آزاد زده بود داروخانه هم یه سری هاشونداد