2777
2789
عنوان

میدونین چی بدتر از زشت بودنه؟

199 بازدید | 12 پست

اینکه انقدر خوشگل نباشی که عاشقت بشن، ولی انقدر خوشگل باشی که مردا بهت چشم بد داشته باشن.

عذابه واقعااا.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

میدونم چی میگی اما نمیفهمم 😐

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حرفها چیه  آخه حالا تو خیابون هر کی عاشق یه زن می بینی  اون خوشگله  واقعا بی اس ...

خیلی کم پیش میاد کسی عاشق یه چهره‌‌ی زشت باشه. من که تا حالا ندیدم. 

چه زن چه مرد.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
منظورت اینه زشت باشی بهتره و به زشتا چشم بد ندارن😐اتفاقن  عاشق خوشکلا میشن اکثر و کمتر چشم بد ...

به نظر من آدم راحت تره. کمتر ازت سواستفاده میشه. نمیدونم چرا. 

میدونم به خوشگلا چشم بد ندارن، منظورم معمولیا بود.

ن والا من زشتم و همش عذاب میکشم راحت نیستم اها

شاید زشت نیستی خب عزیزم