2777
2789
عنوان

امتحان نهایی چیکار کنم؟

427 بازدید | 34 پست

من اصلا وقت نکردم یه دور کتابارو بخونم نمونه سوالم حل کنم تو این ی هفته ام ک نمیشه همشو جمع کرد میشه تو فرجه هاشون خوب بخونی و نمرت خوب بشه؟

سلام

با اجازه ی استارتر محترم

مسلمانان و مسیحیان و کلیمیان عزیز میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنید؟؟؟

ممنون

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو این هشت روز باقیمونده حداقل دینی و شیمی و بخون با دودرس اول عربی ک تو نوبت اول اومده بود

بقیه رو باتوجه به فرجه هاشون اره میشه بجز ادبیات ک باید سعی کنی بعد از ازمون دینی حداقل روزی 2 الی 3 ساعت ادبیات بخونی

منم نخوندم این هغته هم نمیتونم خوب بخونم تو امتحانا خیلی میخونم 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

میشه جم کرد

این یه هفته که مونده 

روزی سه تا کتاب

از اول کتاب ها شروع کنید 

ولی مثلا اگر درس ۲ عربی رو قبلا خوندید دیگه نمیخواد بخونید 

مثلا شنبه عربی ریاضی زبان

عربی درس ۱ و ۳ و ۴ رو بخونید 

تا اخر هفته 

هرچی از هر درسی هم که موند رو تو اون سه روز برای هر امتحان میشه جم کرد

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.

این چند روز کلمات زبان و عربی  و فارسی رو تا حدودی بخون و افعال بی قاعده انگلیسی از پنج روز قبل واسه اولین امتحانت بخون که حداقل اونو خوب بدی برنامه من اینه 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁