۴فروردین روز ۶یا۷پریودم بود کامل پاک نشده بودم رابطه لاپایی داشتم حس کردم منی ریخت واژنم بلافاصله قرص اورژانسی تنسی ۱.۵ خوردم و فرداش هم دوتا ۰.۷۵خوردم ۵روز بعدقرص خونریزی شدید سیاه رنگ گرفتم با دل درد و کمر درد شدییید ۳روزه بود هفته آخر فروردین موعدم پریود نشدم ولی ۵یا۶روز بعدش ۲ اردیبهشت خونریزی گرفتم ۴،۵روزه بود دقیقانم خون پریود بود بازم دوباره ۱۲ اردیبهشت خونریزی گرفتم حاملگی رد میشه دیگه خیلی نگرانم خونریزی ک ۲ اردیبهشت داشتم بعد اینکه تموم شد ۹ اردیبهشت با گذشت ۳۶ روز از رابطه بازم بتا دادم منفی بود اما هنوزم نگرانم توروخدا کمکم کنید 😭ترشح سفید ابکی دارم بعد از مصرف قرص الانم هست طبیعیه و میتونه بخاطر بهم خوردن هورمونم باشه؟خیلی نگرانم😭😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من ۶ فروردین پریود شدم هم طبیعی جلو گیری کردم هم ال دی خوردم یک هفته بعد لک بینی سیاه یک هفته بعدش پریود شدم سه روز و الان خبری از پریودی نیس فک کنم بخاطر قرص بوده
من ۶ فروردین پریود شدم هم طبیعی جلو گیری کردم هم ال دی خوردم یک هفته بعد لک بینی سیاه یک هفته بعدش پ ...
منم خونریزی ک ۲ اردیبهشت گرفتم دقیقا خون پریود بود ۱۲ اردیبهشتم خونریزی گرفتم اولش قهوه ای بود بعد قرمز شد بعدش دوباره قهوه ای تیره و قرمز انگار قاطی بودن گلاب ب روتون سرویس ک میرفتم شر شر میریخت ولی حالت عادی خیلی شدید نمیومد خیلی ام رقیق شده بود خونریزیم 🥲