2777
2789

۱.لباسایی که تازه میخریم.اول که پارچه س و به هزار جا مالیده میشه‌ موقع جابه جایی .برش.بعدشم که موقع دوخت راحت زیر پا میفتن و هزار بار دستمالی میشن .موقع فروش هم بازم همینطور.بعدم ممکنه چندین نفر پرو کنن و نخرن !پس هر لباسی میخرین قبل پوشیدن بشورین.بعد پرو کردن لباس هم بهتره دوش بگیرین.

۲.خریدای سوپرمارکتی .هرخریدی میکنین قبل استفاده یا الکل بزنین یا بشورین مخصوصا اونایی که قراره داخل یخچال بره.اونا هم موقع جابه جایی.چیدن.فروش بارها دست کثیف بهشون میخوره.

۳.گوشی.کنترل .گوشی و روزی چندساعت تو دستمون میگیریم و انواع الودگی ها رو صفحه ش میمونه پس بهتره هرروز با الکل تمیز بشه.خیلی وقتا هم دلیل جوش صورت هامون از همینه.کنترل هم هردفعه توسط اعضای مختلف خونه یا مهمون پرالودگی میشه.

۴.رو بالشی و ملافه تخت یا تشک.روی بالش موقع خواب چربی پوست و مو.پوست سر.بزاق دهن میریزه و مرتب باید عوض بشه.روی ملافه هم پوست های مرده میریزه.برا کسایی که پوست و مو  چربی دارن حتی بیشتر.

۵.کلید های برق.دستگیره های درها. هم مرتب باید با الکل تمیز بشن .

شماهم بگین..

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

همه اینایی که گفتی رو من همیشه تمیز میکنم 

روکش بالشت هم هر صبح میشورم جنسشم ساتنه آخ نمیگه

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
Pov.ادم وسواسی

وسواس اینه مریض گونه هرچیزی و چندبار بشوری حتی چیزایی که تمیزن!تفاوت اینا کاملا واضحه

با یک سری هاش مخالفم یک سری باکتری ها واسه بدن لازم و ضروریه اگر قرار باشه همه چیز بدون میکروب باشه بدن سالمی نخواهیم داشت

با گزینه اول موافقم به شدت 

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

درمورد ، مورد سوم دوستم موقع کرونا به گوشیش الکل میزد و پاکش میکرد بنده خدا گوشیش سوخت😁🥲

الکل و مستقیم نباید زد.باید به دستمال اسپری کنی مقدار کم بعد به گوشی بزنی عزیزم.من اززمان کرونا هرروز الکل میزنم گوشیمم چیزی نشده

دیگه پیریز برق و دستگیره در و ک نمیشه روزی صد بار تمیز کرد اونمم برق بخییال سخت گرفتین 

نه منظورم هرروز نیست .مثلا یکی دوهفته یه بار