2777
2789
عنوان

دوس دارین شوهرتون چه شلکی باشه ؟؟🙎🙋🙌😆

| مشاهده متن کامل بحث + 10567 بازدید | 470 پست
ولی صورتاشون چقدر کک و مک داره    

الان میگم بچه ها بدون طرحشو بیارن خدمتتون 😃

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدین مثلاطرف میادخصوصیات خودشویاهمسرشومیگه بعدمثلا توذهنمون ازش یه بردپیت یاجورج کلونی یاشهاب حسینی چیزی تصورمیکنیم بعدکه عکسومیبینیم اینجوری میشیم😮😮😮😮

ولی وقتی دقت میکنیم میبینیم دقیقاعین همون مشخصاته😁😁😁

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

من خودم‌چشم رنگیم بشددددددت از پسر چشم رنگی بدم میاد..

اما همسرم میگه ایکاش بچم چه مسر چه دختر شبیه تو بشه چشماش...

بخدا پسرعمم چون چشمام رنگی بود و چندسال خواستگارم بود به دلم‌نمیشست قبول نکردم

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟
اسكارلت شوهرتو بزار ببينيم😐

سارا آره اون همون زندانیه بود که گفتی😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
دیدین مثلاطرف میادخصوصیات خودشویاهمسرشومیگه بعدمثلا توذهنمون ازش یه بردپیت یاجورج کلونی یاشهاب حسینی ...

شهاب حسینی که قیافه نداره...فقط شخصیت والا و هنرمندی داره بنظر من

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟

من کلا رو قیافه سخت هم بگیرم نهایت یه متوسط انتخاب کنم اخه اصلا موقع نگاه به مردا انگار دقتم نمیاد نه اینکه سرمو بندازم پایین نگاه میکنم ولی دقت نمیکنم ناخداگاه مثلا میگم فلانی قیافش خوبه بد نیست بعد یه جا تو عکس که میبینم میفهمم نههههه چه وضعیتی بوده قیافش من دقت نکرده بودم 

شوهر من شبیه تارکان البته نه در حد اون ولی تا حدودی

😱😱😱😱عکس پلیز😨😨😨

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کتی به این دیگه نه بگی رفاقتمونو بهم میزنم

چشم 😊😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....