2777
2789
عنوان

پسرا یه سوال

1469 بازدید | 114 پست

از دخترای قدرتمند بدتون میاد؟

از دختری که از شما بهتر باشه بدتون میاد؟

مثلا ورزشکار خفنی باشه حرکات خفنی بزنه؟

یا مثلا رزمی کار باشه؟

یا خانم مستقلی که روی پای خودش باشه و پول در بیاره

کدومش رو مخه

دخترا جبهه نگیرید فقط یه سواله

آخه احسا میکنم اکثرا حسودی میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

حسودی نمیکنن اینکه اون دختر ها به خاطر هنری گه دارن خودشونو دست بالا تر بگیرن که درسته و بی احترامی کنن و هنرشان رو تو سر اونا بزنن خب آزارشان میده

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

به نظرم بستگی به تایپ و وضعیت روانی پسره داره. یکی رو میبینی حتی دختره رو تشویق هم می‌کنه به پیشرفت بیشتر ولی ممکنه یکی حسود یا کنترل‌گر باشه دختر رو تحت سلطه بخواد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍️⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یسوال چرا گف پسرا بیان یسریا با پروف خانوم دارن نظر میدن پسرید یعنی زدین دختر🤔

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نه بهش افتخارم میکنن

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

من موضوع تاپیک رو اشتباه فهمیدم اول.  ولی فکرمیکنم پسرها دختر قوی دوست داشته باشن

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
2809