2777
2789
عنوان

دبيرستان غيرانتفاعي خوب در منطقه ٣ و مشكلات مدارس

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 28 پست

چقدر مادر قوی ای هستی که تونستی مشکلات رو تحمل کنی و حل کنی

و چقدر دخترت رو خوب تربیت کردی که اولین شخص زندگیش شمایی و اومده مشکلاتشو بهت گفته و بین دوستاش نبرده وگرنه عواقب بدتری داشت

مدرسه قبلي دخترت دولتي بود ؟؟اگر ميتوني بذارش از اين مدرسه گرون هاي بالاي شهر .واقعا چيزي به ذهنم نميرسه !!خيلي ناراحت شدم 

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرش از اول كنارم بوده يه موقعه ها كه صبرم تموم ميشد اون ميرفت جلو و منو از عسل دور ميكرد يه موقعه ها هم جفتمون بي طاقت ميشديم دوبار وقتي تحملش تموم شد از خونه ميزد بيرون كه نزنه وقتي اومد چشماش خيس بود يه دفعه كه عسل منو چنان زد اصن مات بودم شوهرم اگر عاقلانه رفتار نكرده بود عسل فرار كرده بود

میوه های زندگیم عسل و آرسام .

عواقب اون تنش هايي كه تو مدرسه تحمل كرده كه بهش ميگفتن تو همراه اون دختره هستي و پسر هستي و يا تو مدرسه دخترا بهش ميگفتن بيا رل بزنيم الان همه روش تاثير گذاشته چند روز پيش گفتم چرا با فلان دوستت قهر كردي بردمش تو حموم به هواي اينكه مثل بچگي خودم ميخوام بشورمت اينقدر حرف زد سرم سوت كشيد كه بچه ايي كه از همه چيز دورش كردم و تو خانواده اي بزرگ شده كه از همه نظر براش خوب بوده چيا رو ديده بهم گفت اون دوستم همش ميگه عاشقت شدم برو تغيير جنسيت بده باهم عروسي كنيم گفت مامان اينقدر نگو چرا با مليكا قهر كردي فقط زودتر مدرسه ي منو عوض كن

خانومی بنظر من کلا محل زندگیتم عوض کن.یعنی من اگه شرایطشم داشتم شهرمم عوض میکردم که کلا یک درصد هم کسی دستش به یچم نرسه و بهمش نریزه.اما با همه ی اینا شما واقعا مادر مقاومی بودی که کم نیاوردی و کنار بچت بودی و تحمل کردی.واقعا مادریه شما مثال زدنیه😘

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

عزيزم نميشه كه محل زندگي رو عوض كرد جامعه اينطور شده اين فضاي مجازي براي بچه ها اصلا خوب نبوده من تو بهترين منطقه تهرانم بخوام كجا برم هرجا برم همينه جامعه ي ما خرابه تمام مدارس رو بري يا شبشه ميكشن يا همجنس بازي ميكنند

زمان ما تهش ويديو بود الان همه چي باز شده زمان ما حيا و حرمت بود الان بچه ها اينارو اصلا بلد نيستن دوستاي دختر من سر زبونشون خونه مجردي هست 

وای اصلا شوکه میشم بچه های الانو میبینم.راستم میگی واقعا هرجا برید همینه.فقط باید محکم بچه تونو بچسبید که راه خلاف نره.پس این مدیر و ناظم و اینا چه غلطی تو مدارس میکنن که انقدر راحت همه کاری میکنن.من خودم سال ۸۳ دبیرستانی بودم اصلا جرات نطق کشیدنم نداشتیم تو مدرسه.ته خلافمون این بود موبایل ببریم اونم میگرفتن تا ته سال تحصیلی نمیدن

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭