2777
2789
عنوان

شما واکسن نوزادتونو زدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 38 پست
اره پارسال تو بهداشت بچه های اتباع رو واکسن میزدن چون فکر کنم سرخک شیوع پیدا کرده بود به نظرم واکسن ...

سرخک اوریون سرخجه فلج اطفال داره زیاد میشه

من خودم بچگی هام واکسن آبله مرغان زده بودم امسال گرفتم با ۳۸ سال سن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
سرخک اوریون سرخجه فلج اطفال داره زیاد میشه من خودم بچگی هام واکسن آبله مرغان زده بودم امسال گرفتم ب ...

خدا رو شکر خوب شدید 

امسال ابله مرغان تو مدارس خیلی شیوع داشت اسفند قبلم بود ولی امسال زیاد شده بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس حتما مدرسه ای بوده  خدا بهتون رحم کرده تو بزرگسالی درد زیاد داره ولی بچگی تب و سرفه خفیف و& ...

از بدن درد و کوفتگی شدید و ضعف و تب شروع شد بعد دونه زدیم و...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من بچم رو بردم کلاس اونجا مامان یکی از بچه ها گفت من برای دخترم واکسن نزدم 🤕بچه دو ساله بود  ...

من نمیدونم اینا فازشون چیه؟ آخه واکسن برای بالا بردن ایمنیه بدنه ، هالا اگه نمیزدند یا نبود که بزنن کلی حرف میزدن که چرا مملکت این جوریه و...‌‌‌  

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم