2777
2789
عنوان

بزرگترین حماقت!

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 39 پست
بعضی اینقدر  خوب نقش بازی میکنن متوجه نشید عذرخواهی میکنم ولی شما هنوز ب تجربه کامل نرسیدی بعدا ...

الان بگم اشتباه اون ادمیه ک متوجه نمیشه ناراحت میشین آیا 

اتفاقاً تجربه من ب شناخت ادماس شاید باورش سخت باشه ولی من ت برخوردع اول اولم آدما رو میشناسم انرژی منفی دریافت کنم ازشون دوری میکنم حالا اون آدم هر کسی ک میخواد باشه ک کار چ دانشگاه چ رفاقت چ ... آدمای سمی مشخص یعنی ب راحتی بیان میشن

الان بگم اشتباه اون ادمیه ک متوجه نمیشه ناراحت میشین آیا  اتفاقاً تجربه من ب شناخت ادماس شاید ...

نظرتون قابل احترام ولی قبول ندارم چون خیلی ها می‌شناسم 

ک بهشون نمیخوره آدم بدی باشن بعد اثبات میشه ک طرف خیلی آدم بدی،  بزرگترین اشتباه این ک باور کنی ک میتونی آدم ها رو بشناسی 

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظرتون قابل احترام ولی قبول ندارم چون خیلی ها می‌شناسم  ک بهشون نمیخوره آدم بدی باشن بعد اثبات ...

اینو شنیدن ک انسانها یسری چاکراها دارن ک حس قوی حس ششم فقط یکی از اونس شاید شما نمیتونید آدمای اطراف خودتون رو بشناسید چ بسا ..

اینو شنیدن ک انسانها یسری چاکراها دارن ک حس قوی حس ششم فقط یکی از اونس شاید شما نمیتونید آدمای اطراف ...

بله شنیدم، شما ک آدم شناس خوبی هستید نظرتون در مورد من چی؟

مگ گفتم موکل دارم کسی میتونه جواب این سوالتون رو بگه ک ذهن دیگری از جهان کنارش باشه ن من 

منطقی، ولی عقیده من این ک نمیشه ب هیچ وج طرف شناخت ...

منطقی، ولی عقیده من این ک نمیشه ب هیچ وج طرف شناخت ...

میشه والا حالا هی من میگم شما باور نکنید ولی بستگی ب فعال و غیر فعال بودنش داره حسها جهان بیشتر از اونی شما و من و ما بدونیم رو انرژی میچرخه ک ماها ازش خبر نداریم

میشه والا حالا هی من میگم شما باور نکنید ولی بستگی ب فعال و غیر فعال بودنش داره حسها جهان بیشتر از ا ...

عذرخواهی میکنم ولی من اعتقاد ندارم چیزی ک ب منطق نزدیک باشه رو قبول دارم