2777
2789
عنوان

بزرگترین حماقت!

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 39 پست
بعضی اینقدر  خوب نقش بازی میکنن متوجه نشید عذرخواهی میکنم ولی شما هنوز ب تجربه کامل نرسیدی بعدا ...

الان بگم اشتباه اون ادمیه ک متوجه نمیشه ناراحت میشین آیا 

اتفاقاً تجربه من ب شناخت ادماس شاید باورش سخت باشه ولی من ت برخوردع اول اولم آدما رو میشناسم انرژی منفی دریافت کنم ازشون دوری میکنم حالا اون آدم هر کسی ک میخواد باشه ک کار چ دانشگاه چ رفاقت چ ... آدمای سمی مشخص یعنی ب راحتی بیان میشن

الان بگم اشتباه اون ادمیه ک متوجه نمیشه ناراحت میشین آیا  اتفاقاً تجربه من ب شناخت ادماس شاید ...

نظرتون قابل احترام ولی قبول ندارم چون خیلی ها می‌شناسم 

ک بهشون نمیخوره آدم بدی باشن بعد اثبات میشه ک طرف خیلی آدم بدی،  بزرگترین اشتباه این ک باور کنی ک میتونی آدم ها رو بشناسی 

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظرتون قابل احترام ولی قبول ندارم چون خیلی ها می‌شناسم  ک بهشون نمیخوره آدم بدی باشن بعد اثبات ...

اینو شنیدن ک انسانها یسری چاکراها دارن ک حس قوی حس ششم فقط یکی از اونس شاید شما نمیتونید آدمای اطراف خودتون رو بشناسید چ بسا ..

اینو شنیدن ک انسانها یسری چاکراها دارن ک حس قوی حس ششم فقط یکی از اونس شاید شما نمیتونید آدمای اطراف ...

بله شنیدم، شما ک آدم شناس خوبی هستید نظرتون در مورد من چی؟

مگ گفتم موکل دارم کسی میتونه جواب این سوالتون رو بگه ک ذهن دیگری از جهان کنارش باشه ن من 

منطقی، ولی عقیده من این ک نمیشه ب هیچ وج طرف شناخت ...

منطقی، ولی عقیده من این ک نمیشه ب هیچ وج طرف شناخت ...

میشه والا حالا هی من میگم شما باور نکنید ولی بستگی ب فعال و غیر فعال بودنش داره حسها جهان بیشتر از اونی شما و من و ما بدونیم رو انرژی میچرخه ک ماها ازش خبر نداریم

میشه والا حالا هی من میگم شما باور نکنید ولی بستگی ب فعال و غیر فعال بودنش داره حسها جهان بیشتر از ا ...

عذرخواهی میکنم ولی من اعتقاد ندارم چیزی ک ب منطق نزدیک باشه رو قبول دارم