2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ من ۸۳ کیلو شدم 😥😭 قدمم ۱۶۳ تولده طرف هست حالم بده نمیخوام برم پیشش تا لاغر  شم🥺

عزیزم چرا لاغر نمیکنی

من تا پارسال 120 کیلو بودم الان شدم 71 قدمم 180 هسته با کالری شمار زیره کم کردم باور کن هفته اول سخته بعدش برات عادی میشه

درود،

وقتی دارید از علاقه آقایون صحبت میکنید...باید در نظر بگیرید که دارید درمورد نصف و حتی بیشتر جمعیت کره زمین صحبت میکنید...

توی دنیای ماها علایق هر شخصی فرق داره و وابسته به فرهنگ و نگرش و سطح فکری اون طرف هست...

توی جامعه ما خیلیا هستن متاسفانه بدشون میاد...

من به شخصه توی زندگیم یاد گرفتم ظاهر ملاک اصلی و اولم هیچ وقت نباشه...یعنی اگه خانمی ذات و خصلت و اخلایقات خوب و پاکی داشت...ببخشید قیافه و هیکلش به چه دردم میخوره دیگه؟؟

مطمئینم خیلیا هستن مثل من فکر میکنن...برخلاف فکر اکثر شما خانم ها شاید توی بحث جذابیت اول ظاهر حکم فرما برای ما باشه ولی بعد تر اون اخلاق و رفتاره که روابطو استحکام میده....

هر چهره و هر هیکلی اگه برای 5 نفر زشت باشه برای 5 نفر دیگه خوشگل هست...اعتماد بنفس داشته باشید خواهشا   

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
😂😂😂 کسایی که خوبن انتظار خوب هم دارن ولی بعضیا بقول تو مث مارمولکن ولی انتظار جنیفر لوپز دارن

بوخودا😔🤣

دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.
کسی مشکل داشته باشه چی؟

اصن طرف دختر چاق نمیرن ک بخان بفهمن مشکل داره یانه 

ان شاءالله مشکلش حل شه

حسبی الله ونعم الوکیل.                                                           خدایا هم میدونی،هم میتونی🙏    

درود، وقتی دارید از علاقه آقایون صحبت میکنید...باید در نظر بگیرید که دارید درمورد نصف و حتی بیشتر ج ...

اونی که برای ظاهرت بخوادت فردا پس فردا با یکی بهتر تو کنار میذارتت این ملاک ها ملاک موقت هست...

هیچ مرد بالغی ملاک اصلی و اولش ظاهر نیست

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
2810