2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یه نابغه است

| مشاهده متن کامل بحث + 17129 بازدید | 259 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۹۰ درصد پسرای این سرزمین این طوری هستن فکر کردی چرا اینقدر همه دوست دارن پسر بیارن برا چی

اره چون میخوان پای پسره بشینن و تاابد مال خودشون باشه هرچی هم ضربه دیدن از مادرشوهر سر عروس بدبخت خالی کنن

شوهرش وقتی احسنت داشت که واسه زن م بچه ی خودش هم همینکارو بکنه منم مطمئنم اگه مادرم همچین کاری میکر ...

باورم نمیشه سی تومن واسه یه پیرزن گوشی خریده باشه

شاید درحد کمتر از ده تومن خریده

سه ماه مونده تازایمان

شاید بتونه پول دربیاره تا اونموقع

من بازم مخارج زایمان رو واجبتر میدونم

ولی سزارین تو بیمارستان شخصی هزینش زیاده.زایمان طبیعی اگه اسی بتونه هم کم هزینس هم بهتره

حالا هرکی شرایط خودشوداره

سیسمونی هم ما رسممونه مادر خودمون میخره

گوشی قبلیش از مدل گوشی من و شوهرم بالاتر بود😑

😊بازم شوهرت باید میدید همینو 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
یه بنده خدایی ضایعاتی داره میاد میخره  گفتی مفتی مفتی  مادربزرگم چقدر ظرف مسی مفتی داد ب ...

منظورت این غرفه هاست؟ 

آخه درست پول میدن؟ فکرنمیکنم

یه زمانی هرچی میدادیم کارت قرعه کشی میدادن به هیچ دردمونم نخورد سالها پیش

خیلی وقته ندادیم 

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بعضی از مادرا  از قصد یکارایی میکنن هااااااا ... دیدم  خاک توسرش چطور دلش اومده  عرو ...

مگه سیسمونی به عهده خانواده عروس نیس 

بعدشم مگه مادره گفته برو بخر  پسر خود شیرینش رفته

ببخشید ولی سیسمونی با خونواده دختره  ولی این ک رفته سی ملیون داده گوشی تو کت من نمیزهههه

یکی دیگه بچه می‌سازه یکی دیگه میزاد اسم یکی دیگه میره تو شناسنامه سيسموني باید خانواده دختر بدن؟! 

خاک تو سر اون مردی که چشم داشت داره بقیه سيسموني بچشو بدن

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احسنت به شوهرش😐😐

خب درکنار بی فکریش 

دلش بحال مادرشم سوخته 

اخه زباله جم کرده بفروشه

منم مادرمو تواون شرایط ببینم لباس تنمم بفروشم یه گوشی البته ارزون میخرم براش

اسی بخدا حرومه اگه یه هزاری از مامانت سیسمونی بگیری 

همین الانم تکلیفو مشخص کن بگو بچه ی توعه فامیل خاندان تو تو شناسنامشه فردا روزم براحتی ازم میگیریش واقعا دلیلش چیه از خانواده هاتون سیسمونی میگیرین بخدا خودتون باید این رسمو منسوخ کنید والا ما جنوبیا از قدیم همچین رسمی نداشتیم چرا پدرمادراتونو تو فشار میزارین هم برا جهاز هم مهریه بزارید اونام نفس بکشن زندگی کنن

زنگ بزن مادرشوهرت بگو پسرت پول هزینه زایمان و سیسمونی رو گوشیخریده مبارکت باشه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
2810