2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهر فلان فلان شده چیکار باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 56 پست
دختر عمه ی منم شوهرش همینطوره  خیلی از دختر عمه م خوشم میاد با اعتماد بنفس تمام همه ی مراسمها ...

باز خوبه آفرین به اعصابش 

فامیل ما داشت کارش به طلاق می کشید میگفت آدم نیست بلد نیست تو اجتماع دربیاد ،مهریه شو میخواست بذاره اجرا ،یعنی خون به جیگر پسره کرد ،ولی آدمش کرد بالاخره ،البته اون موقع نامزد بودن یا اوایل ازدواجشون بود

من خودمم زیاد علاقه ب رفتن مراسم  ندارم شوهرم اولش میگ نمیریم بعد لباس میپوشه میگه اووووو تو هنوز لباس نپوشیذی من دارم میرم😐😐😐بعد تو راهرو صد بار میگ بیااا دیگ معطلم کردی😐😐کلا انگار مردا یچیزیشون میشه اول باید با دعوا راضیش کنم بریم بعد هی داد و بیداد ک بیا 

توهم حالا اونروز ک میخای برین عروسی یا ختم اقوامت دهن ب دهنش نزار هرچی  گف بزار بگه بجاش برید اون مراسم تا آبروتون جلو بقیه حفظ بشه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامیل خر کیه ک بخاطرش با شوهر بجنگی

حالا همیشه به خاطر فامیل نیست ادم به خاطر روحیه خودش دوست داره عروسی اینا بره 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

تنها برو ،سر فامیلای خودشم دقیقا همین برنامه رو سرش پیاده کن

خب اخه همینجوری همه سوارن رو ما..اونجوری واس بچه هام بد میشه ..بی اعتبار میشن..اینجیزا تو فامیل ما نیس..خیلی بد میشه...

باز خوبه آفرین به اعصابش  فامیل ما داشت کارش به طلاق می کشید میگفت آدم نیست بلد نیست تو اجتماع ...

آره بعضیا طاقتشو ندارن خداییش هم سخته ازدواج کنی و همسرت اینطوری باشه 

نمی‌دونم آقایون بعضیاشون چرا این مدلی هستن ؟اینا باید برن از دخترای گلی که تو پرورشگاه هستن یکیو انتخاب کنن 

وگرنه مگه میشه یه دختر بعد ازدواج نخواد با خانواده و فامیلش رفت و آمد کنه ؟

آره بعضیا طاقتشو ندارن خداییش هم سخته ازدواج کنی و همسرت اینطوری باشه  نمی‌دونم آقایون بعضیاشو ...

همینو بگو واقعا ،برو از زیر بوته زن بگیر 

چطور موقع زن گرفتن حواستون هست دختر کی رو میرید میگیرید ترجیحا خانواده سرشناس و معاشرتی و درست حسابی ،بعد یادشون میوفته ،پاشونو نمیتونن بذارن تو مهمونی و مراسما

خب منم دلم خون میشه...چزا فایمل خودش باشه زمین و زمانو بهم میدونه اگ من نرم انقد بعدش عذابم میده ک . ...

خدا این مردا بگم چیکار کنه ،نبودنش یه دردسر ،بودنشون هزار دردسر هووف

دختر خوب دیده دعوا راه بندازه تو نمیری هربار همین کارو میکنه. اینبار که اذیت کرد بهش بگو خودم میرم و برو. 

اینم مثل شوهر خیرندیده‌ی منه. اینکارو بکنی آدم میشه

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
دختر خوب دیده دعوا راه بندازه تو نمیری هربار همین کارو میکنه. اینبار که اذیت کرد بهش بگو خودم میرم و ...

بدتر میکنه...لج میکنه کاری میکنه همه بفهمن ..بخدا همنجوریشم همه سوارمون شدن...فک‌کردی اطرافیانمون چجورین ؟بخدا غم و غصه اش واس خانواده من میشه دل خنکی و شادیش واس فامیلای خودش..البته چندتا شون

2810