2777
2789

منظورم رو وزن۴۰هست

بدن سلف و بدون قلمبگی باشه اصن پسرا دوست ندارن

مخصوصا الان که کلی دختر خوش هیکل هم بیرون هم اینستا میبینن

با خودشون میگن ما کلی خرج کنیم واسه ازدواج که شب بغل یه مداد بخوابیم؟!

غیر ازینه؟

اصلا من ندیدم این چندسال اخیر عروس که میگیرن دختره لاغر باشه همه فیت و توپر

شما دیدین؟

آره زیاد 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

نه 

از فامیلام پوست استخوان . حتی قیافه معمولی 

ازدواج خوبی دارن 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه طرز فکر سمی وای 

یعنی ازدواج میکنی که فقط با طرف بخوابی

حیونین !؟

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

متوجه نمیشم منظورت چیه. دسته بندی کردن تو امر ازدواج مسخره اس. عشق فراتر از این چیزاس. بله تو ازدواج سنتی آدما معیارای ظاهری براشون ممکنه مهم باشه. چون کیسای دیگه ام هستن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.