2777
2789
عنوان

یه لحظه خواهش میکنم خواهر شوهرم

265 بازدید | 13 پست

خواهر شوهرم و دخترش اومدن خونه ما ..از وقتی رفتن کلی دردسر و بچه ام گریه میکنه.با این که تمام چیز هاش از ما سر تره  چشم میکنه ...تورو خدا صلوات و دعا کنین برامون  شوهرم منو مقصر می‌دونه و فحش میده ووو

تعداد رای : 15
نظرسنجی
صلوات فرستاده شد
12
80%
دعا میکنم
1
6%
صلوات و دعا میکنم
2
13%
معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسفند دود کن  صدقه بزار کنار  ۴قل و ایت الکرسی بخون

دود کردم صدقه هم شوهرم گذاشت ...حتا قبلش تو پمپ بنزین داد به یکی ..ماشین باکش سوراخ شد بنزین هاش می‌ریخت بخدا

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
منکه نفهمیدم چی گفتی ولی درسته

عزیزم اینا اومدن شام بعد از همه چی میپرسن وو تا رفتم گریه بچه شروع شد یکم خوابید بیدار شد شوهرم معده درد شده خودم  گیجم وو خیلی آدم بدیه تازه از صبح شروع می‌کنه به همه زنگ میزنه و تعریف میکنه ...با این که خونه زندگی و خرج همه چیش از ما سره ....وسایل خونه من مال مادرشون بوده همه کهنه ست ..من نا شکری نمیکنم

ی تخم مرغ سیاه کن سرچ کن جاعت جیعت برات میاره

کسی قبول نداره ریپلی نزنه مچکرم 🥰

وقتی میام نی نی سایت کاربر ها منو یاده ان شرلی میندازن تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت
چه ربطی به اونا داره اخه

شاید برات پیش نیومده یا اعتقادی نداری .حق میدم منم اعتقاد نداشتم ولی بعد ازدواج بهم ثابت شده ..که چشم زخم  هست ... لطفاً دعا کن خدا حافظ مون باشه

ی تخم مرغ سیاه کن سرچ کن جاعت جیعت برات میاره  کسی قبول نداره ریپلی نزنه مچکرم 🥰

تخم مرغ دوتا شکستیم به اسم شون منفجر شد ...این که میگی چجوریه

ی تخم مرغ سیاه کن سرچ کن جاعت جیعت برات میاره  کسی قبول نداره ریپلی نزنه مچکرم 🥰

خواندن ممنون ..ما با سکه میگیریم و می‌شکنیم اسم میگیریم

خدا به تمام کسانی که تو نظر سنجی شرکت کردن صلوات فرستادن دعا کردن خیر بده خدا مشکل هاشون رو حل کنه آمین یارب العالمین

تخم مرغ دوتا شکستیم به اسم شون منفجر شد ...این که میگی چجوریه

جاعت جیعت فجیعت فجعجعت انفجعت انفجلقت بنویس روش بزن جلو ی پاتون بزمین ی ذکری هم باید بگی قبلش بسم الله وعلی اسم الله واسم العین اسم طرف 

وقتی میام نی نی سایت کاربر ها منو یاده ان شرلی میندازن تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت