منظورت اینه که جدا بخوابه؟ اتاق پسرمو ده ماهگی جدا کردم. تقریبا از یک سالگی شب تا صبح خودش میخوابید و وقتی بیدار میشد میومد بیدارم میکرد شیرشو آماده کنم. ولی من باید پیشش باشم تا خوابش ببره. کلا خیلی تلاش کردم پوستم کنده شد که مستقل بار بیاد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بازن خوش ب سعادتت ک تونستی برا من ک داره منو زنده زنده میکنه تو قبر همه جوره داره میچزونتم
عزیزم اولین اصل که باید باور کنی اینه که نباید سخت بگیری. باید باور داشته باشی که این وضعیت گذرا هست و همه ی بچه ها تا ابد اینجوری بدخواب نمی مونن. بعدشم یه مقداری سرچ کن و یه روانشناس کودک برو مشورت بگیر ببین چه راهکاری میتونی پیدا کنی. منم که تونستم این بچه رو اینجوری بار بیارم اولا از نظر علمی کاملا مسلط بودم به شیوه ی تربیت و شرطی کردن شیرخوار. دوما واقعا میگم پوستم کنده شد. همه از دور میبینن میگن خوش به حالت چه بچه ی خوبی چه راحت میخوابه. نمیدونن که من چه عذاب هایی رو متحمل شدم. چندین ماه مثل شبگرد ها تو خونه میچرخیدم هی با صدای نق و گریه بیدار میشدم میرفتم پیشش برمیگشتم. بعضی وقتا شب تا صبح بیشتر از بیست بار تو رفت و آمد بودم
پسرم رو جدا کرده بودم خودش میخوابید بعد که دخترم اومد انگار حس بی بهش دست داد چون دخترم پیشم بود و شیر میخورد دکترش گفت سخت نگیر بزار بچه هات پیشت باشن و احساس امنیت کنن الان کلا باهم میخوابیم.
قدیما همه باهم میخوابیدن چیزی هم نمیشد بچه ها الان فکر میکنن تو اتاق با در بسته چه خبر هست همشون شاخکهاشون تیز شده
!!!
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اره واقعا یچه ها ماشالا باهوش شدن ما اصلا خونمون اتاق نداشت هممون ی جا میخوابیدیم خدایی پدرمادرمونم ...
ما یه مدت جدا میخوابیدیم دیدم همش فکرشون پیش ما هست
الان باهم میخوبیم اصلا مثل قبل نیست
البته قرار نیست همه یه روش انتخاب کنن ولی فکر کنم یه مدت که بگذره خودشون دلشون بخواد تنها بخوابن
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم