2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم دکتر چرا خوب نیست؟    من از چندتا دکتر پرسیدم گفتن مشکلی نداره

شما به تحقیقاتتون ادامه بدید من پای حرفم هستم 🤚

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
شما به تحقیقاتتون ادامه بدید من پای حرفم هستم 🤚

این که اعتقاد دارین یه حرفیه این که یه سورس علمی پشت حرفتونه یه حرف دیکه

اگه علمیه حرفتون خیلی خوب میشه مقاله ایی چیزی که خوندینو معرفی کنین یا یه مختصر دلیل علمیشو توضیح بدین مایی که هردورو میدیم بدونیم داریم چیکار میکنیم

این که اعتقاد دارین یه حرفیه این که یه سورس علمی پشت حرفتونه یه حرف دیکه اگه علمیه حرفتون خیلی خوب ...

من کاری به علمی بودن چیزی ندارم نظریات خودمو میگم دکترادیکه خودشونم نمی‌دونن چی درسته چی غلط تا یکی دوسال پیش اصرار داشتن زنا زایمان طبیعی داشته باشن و باید تا دوسال به بچه شیر بدن اما الان خود دکترامیرن سزارین میکنن و اعتقاد دارن شیر مادر فقط تا یه سال برا بچه فایده داره چرا؟تو این دوسه سال اخیر چی تغییر کرده چرا بخاطر اینکه شیر خشک تو کارخونه ها نمونه تبلیغ میکنن که شیر خشک از شیر مادر آهنش بیشتره چرادیگه هر چی طبیعی باشه بی فایده شده شما خودتون به نوزاد بالای 4ماه شیر مادر و خشک بدین خود بچه هر دوشو نمیخوره چون مزه فرق می‌کنه و در نهایت یا شیر مادر میخوره یا خشک هر دو رو باهم نمیتونه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...