2777
2789
عنوان

بچه هااا دیونههه شدمم من

201 بازدید | 22 پست

ببینید نصف شبی چی ذهنمو درگیر کردع😂🤌💔 

امروز داشتم از مدرسه میومدم تنهام بودمم بد بچه ها خنده نکنید جدیدا یکم افسردگی گرفتممم واسه خودم هذیون میگمم از همه رفیقام و.. جدا شدم کسی و ندارم:/// هعییی 

خلاصه اینکه ی پسریو ک قبلا انگار دنبالم بود و دیدم:/ 

در صورتی ک همش داره نخ میده ولی اومد جلو مدرسم و دوس دخترشو ک نمیدنممم از کجا اومد با ی قیافه عجیب غریب دیدم با هم رفتن منمم توی ی وضعی فودم اصلا شرایطم جالب نبود:/ 

واسه خودم داشتم تو خیابون غرغر میکردمم ک چقدر پسره للشیه و.. 

بعد ی موتوری و دیدم دو نفر بودن هر دو زل زده بودن بهم یجوری نگام میکردن انگار ی لبخند یا خنده مرموزانه داشتن:/

تو شهرمون هول..زیااااد داریم متأسفانه  

الان من نمد هول بودن اینا یا داشتن به من میخندیدن یا من واقعا خیلیییی ضایع کردم:///

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار امتحان درک می کنم  

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
فکرنکنم هول بوده باشن.خندشون گرفته بود فکر میکردن لابد با رلت کات کردی انقدر غرغر میکنی     ...

ن اونور خیابون بودن من تو دلم داشتم غر میزدمم به خدا الآن فک میکنن من دیونمم 🤌😂

ن اونور خیابون بودن من تو دلم داشتم غر میزدمم به خدا الآن فک میکنن من دیونمم 🤌😂

حس میکنم نفهمیدی همچین زیرلب یک دوتا فحش ابدار هم بهشون دادی  ادم وقتی عصبیه نمیفهمه چی کار میکنه.خودم وقتی یکی عصبیم کنه دستام خودکار منقبض میشن و شکل دست جادوگرا میشن    

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞