2777
2789
عنوان

توروخدا اونایی که روانشناسی کودک بلدن بیان 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست
وای اره امروز کلی شیرکاکائو خورده بستنی شکلاتی خورده

عزیزم روانشناسی خوندم تا جایی که من یادمه و تجربه کردم

تایم بازی بذار ینی توی اون تایم فقط و فقط باید باهاش بازی کنیو بهش بگی این نیم ساعت فقط واسه بازی تو

جلوی کودک تلویریون رو خاموش کن و گوشی رو هم خاموش کن بهش بگو حالا این نیم ساعت هر کاری که تو دوس داری بکنیم

تاکید میکنم تو این تایم بازی انتخاب بازی به عهده کودک و در بازی رهبر هست ینی شما تو بازی نقش منفعل بازی میکنی هرچی کودک بگه

در روز دو تا نیم ساعت وقت بذار

قضاوت کار خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور کودک نیستم ولی خیلی مطلب راجع بهش میخونم وقتی بهش بی توجهی میکنی دوباره تکرارش میکنه تا واکن ...

پس چه واکنشی نشون بدم وقتی داره میریزه میپاشه؟اخه نمیتونم بی توجهی نشون بدم 

احه بجز این تنبیه دیگه‌ ای نداره مثلا به عیچی علاقه نداره که ازش محروم کنم اینم امروز انجام دادم تازه

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
2805

کودکتون دنبال جلب توجه شماست

احتمالا در حالت عادی به اندازه ای که نیاز داره بهش توجه نمیکنید

بچه ها توجه میخوان حتی همون تنبیهی هم که میکنید نوعی توجهه و کودک وقتی کار اشتباه میکنه با تنبیه و دعوا دارید بهش توجه میدید و خوشش میاد 

احساس میکنم دخترتون بیشتر به یک هم بازی نیاز داره سعی کن ببریش پارک یا یه بچه هم سن و سال خودش بازی ...

پسرخاله همسن خودش چندروزی بود خونه مابود همش جنگ اعصاب بود دعوا میکردن قبل اونم هررور میبردمش پارک امروز که بارون بود موندیم خونه

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
پس چه واکنشی نشون بدم وقتی داره میریزه میپاشه؟اخه نمیتونم بی توجهی نشون بدم  احه بجز این تنبیه ...

عزیزم در مورد رفتاراش هم چون همیشه موقع غذا نخوردن یا کار اشتباه بهش توجه شده تشویق شده واسه انجام کار اشتیاه که از شما توجه حای شده دعواتون رو بگیره

بچه ها برای جلب توجه حتی دعوا و اخم شما حاضرن هرکاری بکنن که دیده بشن

پس کارهای خوبشو توجه کنین و کارهای اشتباهشو بی توجهی

قضاوت کار خداست
عزیزم روانشناسی خوندم تا جایی که من یادمه و تجربه کردم تایم بازی بذار ینی توی اون تایم فقط و فقط با ...

روزی یه نیم ساعتی باهاش بازی میکنم ولی تایم مشخصی نداره هروقت خودش خواست اینکارو میکنیم

عزیزم من ی مدت بچه فامیلمون که معلم بود رو جمع میکردم...دقیقا همین وضعییت رو داشت...مامانش معلم بود. ...

اهان اینم روش خوبیه ولی ممکنه برای بعضی بچه ها جواب بده

من روانشناس کودکم، اول از همه بگم تا میتونید مطالعه کنید تو این زمینه ، هر سنی از جهت روانی ویژگی خاص خودشو داره ، شما باید رفتاردرمانی بلد باشین که بدونین کی چهرموقع چه واکنشی داشته باشین، کودک سه ساله تو مرحله خود مختاری در برابر شرم وشک هست ، جنگ قدرت تو خونه راه نندازین که شما بازنده این بازی هستین ، به رفتارهای خوبش توجه کنید تشویقش کنید کمترین بکن و نکن رو داشته باشید 

روزی یه نیم ساعتی باهاش بازی میکنم ولی تایم مشخصی نداره هروقت خودش خواست اینکارو میکنیم

اتفاقا باید کودک بدونه که شما یه تایم بخصوصی رو مشخص کردین که فقط برای اون وقت بگذارین 

ساعتش با شما حتما نباید در روز ساعت مشخصی باشه اما باید کودک متوجه بشه که اون تایم فقطشما مال اونین ینی گوشی و تی وی خاموش باشه

کودک به این درک میرسه که وقت گذاشتین براش و توجه شما رو داره دیگه احتیاجی نداره با خراب کاری بخواد به شما اعتراضشو از وضعیت موجود نشون بده

ادم بزرگا هم همینن دیدین کیی که عصبانیه بشقاب میشکونه؟ که توجه شما رو بگیره

قضاوت کار خداست
کودکتون دنبال جلب توجه شماست احتمالا در حالت عادی به اندازه ای که نیاز داره بهش توجه نمیکنید بچه ه ...

چرا خیلی بهش توجه و محبت میکنم اصلا فک میکنم انقدرررر توجه و مخبت زیادی و بی رویه کردم دیگه به اون میزان عادت کرده و یکم کمترش میکنم واکنش نشون میده

چرا خیلی بهش توجه و محبت میکنم اصلا فک میکنم انقدرررر توجه و مخبت زیادی و بی رویه کردم دیگه به اون م ...

کودک تو سه سال بیشتر لجبازی رو داره چون میخواد نشون بده که شخصیت داره و خودشو میخواد بشناسه بهش حق انتخاب بدین تو لباس پوشیدن غذا خوردن 

خیلی تاثیر گذاره تو ارامشش

قضاوت کار خداست
اتفاقا باید کودک بدونه که شما یه تایم بخصوصی رو مشخص کردین که فقط برای اون وقت بگذارین  ساعتش ...

اهان ازاین جهت تایم مشخص منظورتونه؟اره اینجوری که هست همیشه خودش مبگه بیا بریم اتاق بازی کنیم میریم خودش میگه گوشیتو بزار کنار گوشیمو میزارم کنار و نیم ساعت بیست دقیقه با اسباب بازیاش بازی میکنیم و بعدش حمع میکنم و میریم . فک کردم منظور از تایم مشخص یعنی هرروز ساعت ۳بعدازظهرمثلا

اهان اینم روش خوبیه ولی ممکنه برای بعضی بچه ها جواب بده

اره خب  ولی اون بهم میگفت خواهشا در مقابل رفتارهاش جواب بده مثل خودش ... با دلسوزی های بیجات باعث نشو که فردا بچه منو یکی توجمع دعوا کنه و اونجا نتونم دفاعی کنم و دلم خون بشه...گفت خواهش میکنم در جواب رفتارهاش جواب مقابل خودشو انجام بده که گفت الان خودم یاشما دعوا کنی دردی نداره...اما وقتی بخای زیاد نادیده بگیری رفتارشو یعنی عملا دلسوزی نکردی به بچم فقط دشمنی در حقش کردی..و همه نثل من و شما رفتار نمیکنن...جای دیگه اینطور رفتارکنه یکی دیگه میاد جلوخودت چنان میزنه تودهنی بچم که تا مدت ها داغش تودلم بمونه...گفت درسته بچه هست اما باید با یه چیزهایی از الان آشنایی پیداکنه...

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
2810