2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولی با سیب زمینی و نون هردو خوش مزه س دومی بدون تهددیگ

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
2803

من ماکارونی با ته دیگ نون ناااازک دوس دارم

هی من صبوری کن💚لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه حتی پستی که میخونم جایی که کامنت میذارم💜 راهنما و حامی منه💙دنیا رو با چشاش میبینم🧡روح منو از زنگار پاک میکنه و صیقلی میده وجودمو از ناخالصی ها پاک میکنه اون مراقب منه مثل پدر،برادر،رفیق،یار❤ما از مال دنیا دستامون خالیه ولی قلبامون سرشار از عشقه حتی در بحرانی ترین شرایط💗از خاکستر بر میخیزیم💚
نههههه نگو چطوری دلت میاد ته دیگ نباشه    

خود پلوش ته دیگ خرتخرتی میشه دیگه ، اونجوری میشه لاپلوی اصیل ، وگرنه استانبولی سیب زمینی تهشم سیب زمینی باشه که میشه خمیر پلو

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
2804
خود پلوش ته دیگ خرتخرتی میشه دیگه ، اونجوری میشه لاپلوی اصیل ، وگرنه استانبولی سیب زمینی تهشم سیب زم ...

اصلااااااا ته دیگی برنجی دوس ندارم

تو دوران دانشجوییم دوتا از دوستام بودن ک  ماکارونی رو هم همینطوری ته دیگ درست میکردم

من برای دمی گوجه هم باید ته دیگ بذارم   

من هیچوقت ته دیگ خود برنج یا خود ماکارونی دوس نداشتم!

استامبولی فقط خود برنج چون رنگ موادش در میاد رو برنج ته دیگ کلا قهوه ای طور که میشه خیلی خوشمزه میشه من دوست دارم البته نباید زیاد چرب باشه