2777
2789

من معلمم پارسال از مدرسه ای ک بودم اومدم بیرون امروز مامان یکی از شاگردای پارسالم ک خیلی دوسش داشتم واونم‌منو‌دوسداشت زنگ زد بمن ک پنشنبه تولد دخترمه بهش گفتم کیارو‌دعوت منم گفته مامان هیچکس آرزو‌دارم مه یاس جونو(منو گفته)یه بار دیک ببینم اون تو‌تولدم باشه  یکساله ک من اونحا نیسم از طرفیم دودلم برم یان نمیخوام خاطرات اون مدرسه یادم بیاد دوسنداشتم اونحارو بهش گفتم نمیتونم بیام گفت یکساعت بیا برو کحبت میکنی و…چیکار کنم بنظرتون؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بنظرم برو 

طفلی بعد یک سال زنگ زده تورو یادش مونده این همه دعوتت کرده 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ،توی درمانم با کوچکترین چیز بهم میریزم و تمام وقتی که پیش تراپیست گذاشتم دود میشه میره هوا🤍
2804

درستش اینه که بچه رو بیارن معلم رو ببینه نه معلم رو بگن بیا بچمون شما رو ببینه

اگه خودت دوست نداری بگو تولد رو نمیتونم ولی فلان جا هستم اگه فلانی جان خواست بیاد خوشحال میشم ببینمش

2805
درستش اینه که بچه رو بیارن معلم رو ببینه نه معلم رو بگن بیا بچمون شما رو ببینه اگه خودت دوست نداری ...

وا خب تولدشه دعوتش کرده

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂