2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کیا ای وی افی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 52 پست
ایشالا اینبار مثبت میشه و صحیح و سالم بغلش می‌کنی  خدا به منم رحم کنه فقط

عزیزم یسوال سینه هات حساس نشدن؟ یا درد نداره. من الان روز ۷ انتقالم دردی ندارم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

عزیزم یسوال سینه هات حساس نشدن؟ یا درد نداره. من الان روز ۷ انتقالم دردی ندارم

گاها سینه هام خیلی کم تیر می‌کشه مخصوصا زیر بغلم 

روز ۷ و ۸ من دل درد پریودی داشتم و کمرم دیروز خیلی درد میکرد به پهلوی راستم میزد و امروز هم کلا مزه دهنم یه جوریه حالت تهوع دست میده بهم ولی خیلی کم

البته عزیزم علائم ها متفاوته و بدن ها فرق داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه تازه دارم آمپول های قبل تخمک کشی رو میزنم     اما کلا با همسرم کلی برنامه ریزی کردیم و ...

😂😂😂😂

ایشالا به حق فاطمه زهرا یه دوقلو خوشگل نصیبت میشه 

برا منم دعا کن مثبت سه 🥺❤️

گاها سینه هام خیلی کم تیر می‌کشه مخصوصا زیر بغلم  روز ۷ و ۸ من دل درد پریودی داشتم و کمرم دیرو ...

منم مزه دهنم یجوری شده🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من کلینیک دبیراشرافی میرم  بهمن هیستروسکوپی انجام دادم نه میرم تزریقات میزنم  اولیش که ...

عزیزم ممنون از جوابت... فقط اینکه بهمن هیستروسکوپی انجام دادی و الان ivf کردی حتما باید این فاصله باشه؟ نقاهت بعد هیسترو زیاده؟ راستش من سنم بالاست روزها برام مهمن هنوز هیسترو هم. نکردم میخوام برم دکتر نوبت بده بهم 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
عزیزم ممنون از جوابت... فقط اینکه بهمن هیستروسکوپی انجام دادی و الان ivf کردی حتما باید این فاصله با ...

نه من حین هیستروسکوپی خونریزی داشتم و خیلی اذیت شدم واسه همین دکتر گفت دوماه صبر کنم

وگرنه نقاهت نداره هیستروسکوپی 

چند تا مریض دیگه رو دیدم بلافاصله بعد هیستروسکوپی دکتر داروهاشون رو شروع کرد براشون.

حالا یه بی بی بزن عزیزم ایشالا مثبت میشه منتظر خبر خوبت هستم

ممنون گلم. فعلا زوده برا تست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من حین هیستروسکوپی خونریزی داشتم و خیلی اذیت شدم واسه همین دکتر گفت دوماه صبر کنم وگرنه نقاهت ند ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده جواب میدی 

با بیهوشی بود دیگه؟ 

برای شما هیسترو تشخیصی بود یا پولیپ داشتی؟ اگر داشتی چند بود سایزش... من پولیپ دارم 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
مرسی عزیزم خدا خیرت بده جواب میدی  با بیهوشی بود دیگه؟  برای شما هیسترو تشخیصی بود یا پو ...

بله با بیهوشی بود

دکتر من قبل ivf برای همه هیستروسکوپی انجام میده تا شانس بارداری بالا بره و رحم آماده باشه و لانه گزینی بهتر انجام بشه.

اما من آندومتریوز داشتم قسمت انتهای رحمم و خونریزی کردم حین عمل 

عملم طولانی شد و بعدش هم خونریزی داشتم خیلی درد داشتم نمیتونستم ادرار کنم و درد شدید داشتم.

با اینکه تا حالا سه بار تجربه بیهوشی داشتم اما بعد هیستروسکوپی خیلی ترسیدم الان مثل چی از بیهوشی واسه پانکچر میترسم  

بله با بیهوشی بود دکتر من قبل ivf برای همه هیستروسکوپی انجام میده تا شانس بارداری بالا بره و رحم آم ...

ببین یه چیز بهت میگم از طرف یک دوست مجازی قبول کن

من مطمئنم بیهوشی ivf برات خیلی اسون میگذره... اصلا نترس.. میدونم خاطره خوبی از هیسترو نداشتی ولی تکرار نمیشه عزیزم 

سپاس فراوان از راهنماییت 

ان شاله برات خیر پیش بیاد