یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مبارک عزیزدلممم اره شک نکن. روز ۵ ک خیلی زود بود منم روز ۷ انتقالم دعام کن جنین چند روزه؟
فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚♀️
و اینکه کدوم مرکز انجام دادین و چندمین بارتون بود؟
منم باید ivf شم ظاهرا خیلی پیگیری داره که من نه وقتشو دارم نه حوصلشو
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
من تازه دارم آمپول های قبل تخمک کشی رو میزنم عزیزم اگر هاله داره و بالافاصله افتاده احتمالا بارداری ...
عزیزم درد داره؟ خودت میزنی؟ کدوم مرکزانجام میدی؟ منم ivf هستم چند ماه بعد چون باید پولیپمو عمل کنم و اینکه ابن سینا میرم
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
عزیزم جنین سه روزه هر سه کیفیت آ و دو تا جنین هم کامپکت بودن
الهی شکر منم ۳ تا ۳روزه. کیفیت b. علائم داری؟؟؟
فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚♀️