2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند شب پیش اخبار می گفت دانشجوهای معدل خوب رشته های دیگه بورسیه اموزش پرورش میشن و همزمان درسهای اونو هم پاس میکنن اگه بخوان البته

حالا دقیق چه جوریه و از کی نمیدونم

عجب 
عزیز جان سوال شما مبهم هست منظورت اینه دولتی بخونی و از طریق کنکور فرهنگیان قبول بشی و از دولتی انص ...

نه مثلا من دانشگاه خوارزمی رشته علوم تربیتی میخونم بعد دوسال ادامش برم فرهنگیان بخونم

من هم شنیدم اگه جز برترها باشی میشه یه همچین کاری کرد،با مشاور حرف بزن دقیق تر میگه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

منم شنیدم سال سوم باشی با شرط معدل و گفت چند شرط کوچیک دیگه بورس میشن فرهنگیان 

خیلی خوبه کاش زمان ماهم بود.

گفت دو تا مدرک میگیرند در واقع هم رشتشون هم فرهنگیان 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
نه مثلا من دانشگاه خوارزمی رشته علوم تربیتی میخونم بعد دوسال ادامش برم فرهنگیان بخونم

نه خیز.اخبار گفت به دلیل کمبود دانشگاه فرهنگیان رشته هارو ادغام میکنن.مثلا طرف دبیری زیست قبول میشه .همزمان میتونه هم دبیری زیست رو ادامه بده و هم یه رشته ای مثل زیست جانوری و چیزای مرتبط با دبیری زیست.و همزمان هم لیسانس زیست جانوری میگیره وهم دبیر زیست میشه

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...