2777
2789
عنوان

دکتر مغزو اعصاب کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 43 پست
تعریف دکتر محولاتی رو خیلی شنیدم حالا ک نوبت گرفتم ببرم یکی دونفر هم پرسیدم راضی نبودن نمیدونم چیکار ...

آره بچه منم تشنج پنهان داشت عزیزدلم هرجارفتم متوجه نشدن رفتم پیش دکترطلایئ که متخصص رفلاکس بود بهم گفت ایشون بایدحتماچکاپش کنن خودشون آدرس دادن رفتم نوارگرفتن باچشم با البته بابدبختی وسختی متوجه شدن بچه من رفلاکس به نورداشت وتشنج پنهان

آره بچه منم تشنج پنهان داشت عزیزدلم هرجارفتم متوجه نشدن رفتم پیش دکترطلایئ که متخصص رفلاکس بود بهم گ ...

اره دختر منم ریفلاکس داره هنوز یعنی بحاطر ریفلاکسشه؟الان بچتون چ دارویی میخوره ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دختر منم ریفلاکس داره هنوز یعنی بحاطر ریفلاکسشه؟الان بچتون چ دارویی میخوره ؟؟

متاسفانه رفلاکس بچم شدیدبودوبه رفلاکس به نور تبدیل شد وتشنج شدیدکرد انشالا بچه شماتااین حدشدیدنباشه اما تحت درمانه وداروی سدیم والپروات میخوره .البته اینوبگم پیش پزشک اطفال نروچون تشخیص نمی‌دن فقط و فقط برو نورون های مغزشوچک کن حتی اگه ام آرآی هم بدی بهتره من هردوشوبردم ریسک نکن و انجام بده تاخیالت راحت بشه

الان بچتون تحت نظر محولاتیه؟؟

خیرمن تهران که بودم پیش دکتر انوری بردم که کارشون بینهایت عالی بودوایشون منوارجاع دادن به پزشک شیراز الان تشنجاش کامل رفع شده اماچون اولینش خوب متوجه نشدن روی نمیکره چپ مغزش تأثیرگذاشت 

متاسفانه رفلاکس بچم شدیدبودوبه رفلاکس به نور تبدیل شد وتشنج شدیدکرد انشالا بچه شماتااین حدشدیدنباشه ...

دختر من فقط چند ثانیه خیره میشه و میره تو فکر انگشت دست و پاشم تو خواب تکون میده همش تو خواب نق میزنه و میچرخه ..الان سدیم والپروات وکلوبازام میخوره ولی هنوز خیرگی داره میخام ببرمش پیش محولاتی نمیدونم دکتر خوبیه یا نه از شیراز میخام بیام 

عزیزم میشه جواب سوالمو بدید

والا ازنظرمن اگربخوایین ایشون تشخیصشون برای شخص من خوب بود چون متناسب مشکل بچم راهنماییم کردن فقط اگربی اختیاری ادرار.گریه های پرتکرار .خم شدن سمت شکم داره این شروع تشنجه پنهانه .تومثل من نبرهمش متخصص اطفال چون میگن بچه کولیک معده داره ونمیتونن بفهمنذواسه اطمینان نوارمغزبگیر

دختر من فقط چند ثانیه خیره میشه و میره تو فکر انگشت دست و پاشم تو خواب تکون میده همش تو خواب نق میزن ...

خوب شیرازکه دکترای خوبی داره خودمم شیرازم .دکترحمیدنعمتی داخل درمانگاه امام رضا شیراز با کمترین هزینه ویزیت می‌کنه فقط بایدباسایت مخصوص نوبت بگیری واصرارکن نوارمغزبرایراطمینانت انجام بدی

والا ازنظرمن اگربخوایین ایشون تشخیصشون برای شخص من خوب بود چون متناسب مشکل بچم راهنماییم کردن فقط اگ ...

نه عزیزم دخترم دوسال و نیمشه تحت نطر دکتر کتیبه اس فقط هرسری هی دوز دارو میبره بالا و ی دارو اضاف میکنه پیش اطفال نمیبرم .بین انوری و محولاتی موندم 

خوب شیرازکه دکترای خوبی داره خودمم شیرازم .دکترحمیدنعمتی داخل درمانگاه امام رضا شیراز با کمترین هزین ...

نعمتی بچه خواهرم تحت نطرشه هر سری همون داروها رو تجویز میکنه اصلابرسی نمیکنع

نه عزیزم دخترم دوسال و نیمشه تحت نطر دکتر کتیبه اس فقط هرسری هی دوز دارو میبره بالا و ی دارو اضاف می ...

دکترکتبه هم دکترخوبیه اما بله دارو یا متاسفانه می‌نویسه امادکترنعمتی من داروهای کمیاب خیلی می‌نوشت ودراخرگفتم نوع ایرانی بدین بچم یباردرروزداروبخوره که ایشون خیلی بادرکه گفتن چشم یه دوزبالاترنوشت روزی یبار

نعمتی بچه خواهرم تحت نطرشه هر سری همون داروها رو تجویز میکنه اصلابرسی نمیکنع

آره دکترنعمتی دوزداروروتغییرنمیده خیلی .پس اگر میخوای ببری حتماببر پیش انوری محولاتی من تاحالا اسمشونشنیدم اگربخوایین مطمئن باشی ببرپیش انوری البته ازاین مسیرتااونجاخیلی سخته .متاسفانه ده ساله نبردم پیشش اماتقریباپنج جلسه بردم وخوب بودوایشون.البته دلتوبدنگیرپیش محولاتی خواستی ببرفوقش اگرراضی نبودی دیگه نبر