2777
2789
عنوان

نیمه اولیا بچه هاتون کلاس اول سخت نبود براشون؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا پسرم هنو حرف زدنشم کامل نیست هنوز دخترم بهتره واقعن نمیدونم چیکار کنم میترسم اعداد و ریاضی ت ...

اره اونم گفتیم گوش نکرد

عزیزم برن جلوی بچه ها درست حرف نزنن تمسخر بشن برا خودشون بده اعتماد ب نقسشون کم میشه و یا همه قبول شن جز اونا

اینا مشق هم نمینوشتن اصلا درکی از کلاس نداشتن

ل نظرم بزار بازم برم پیش دبستانی تا اماذه روحی و جسمی بشن و شما هم اذیت نشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یک سال دیرتر فرستادم. انتخاب درستی کردم و راضیم. نمی خواستم بلایی که سر خودم اومد سر بچم بیاد.

همه میگن نزار از هم سن و سالاش عقب بیوفته

اما واقعا گناه دارن  از اون طرف میگم اگه درسای کلاس اول رو متوجه نشن اونموقع چیکار کنم

نمیدونم چیکار کنم

اره اونم گفتیم گوش نکرد عزیزم برن جلوی بچه ها درست حرف نزنن تمسخر بشن برا خودشون بده اعتماد ب نقسشو ...

پسرم بیشتر حرفاش متوجه میشی وقتی حرف میزنه اما گاهی یه کلماتی نمیتونه هنوز درست بگه وقتی بش میگم دوباره بگو میگه بار سوم ک میگم یه بار دیگه بگو چون میفهمه متوجه نشدم روشن نمیشه دوباره بگه ک ساکت میشه ،اگه تو مدرسه مسخره بشه ک دیگه کلا نمیره🤦‍♀️🤦‍♀️

خودت کدوم رو انتخاب میکنی؟ کدوم منطقیه بدون درنظر گرفتن احساسات؟ 

من بنظر خودم براشون دیرتر بهتره چون واقعا همی الانشم ک تلاش میکنم یاد بگیره نمیگیره با وجود اینکه چند بار تکرارشون میکنم.میدونم اذیت میشن اگه برن

پسرم بیشتر حرفاش متوجه میشی وقتی حرف میزنه اما گاهی یه کلماتی نمیتونه هنوز درست بگه وقتی بش میگم دوب ...

همون دیگع

اینا هم حر می‌زدند ولی بچکونه ک سال اول مهمه ادا کردن کلمات

فکر کن دیر تر دختر بشن عوضش هر وقت برن دیگه خوب پیش میرن

گناه دارن مخصوصا دوقلوها زود دنیا میان کلن دیر تر هست کاراشون چه برسه درکشون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من بنظر خودم براشون دیرتر بهتره چون واقعا همی الانشم ک تلاش میکنم یاد بگیره نمیگیره با وجود اینکه چن ...

خب پس این انتخاب درسته، به حرف مردم گوش نده.

ماها تجربمون رو گفتیم. آجر که اشتباه گذاشته بشه دیوار کج ادامه داره و این وضعیت کسانیه که کلاس اول رو بد تموم میکنن.

ممنون ک راهنمایی کردین❤️

خواهش میکنم عزیزم ❤️