2777
2789
عنوان

شوهرم گفت تو اصلا غرور و عزت نفس نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 115 پست
نه بابا  مثلا همیشه میگه به دلم موند واسه... تو پیش قدم بشی

خوشم میاد از امثال شما چون بلد هستین با مرد چجور رفتار کنید که پرو نشه و در عین اینکه شما دوست داشته باشه سیاست زنانه دارید 

هر چی که دیگه یادتون اومد لطفا بگید که بقیه یاد بگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی الکی قهر نکنی جا جدا کنی بیاد دنبالت ،اول به خودت بیا از وابستگی کم کن،ن اینکه یک دفعه انگار که وجود نداره،اول از همه تو درخواست رابطه نده،حرف های روزمره بزن ولی زیاد نه ،موقعی که هست عادی فیلم نگاه کن فک کن محو فیلم سریال شدی،یا موقع میوه خوردن  بزار خودش برا خودش میوه پوست بکیره،میرید بیرون سعی کن تا دقیقه آخر مشغول خودت باشی به آماده شدنش زیاد  حساسیت نشون نده

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
عزیزم تو ایتا چجوری سرچ کنم بیاره

این آیدی رو کپی کن بفرست تو پیام های ذخیره شده بعد روش بزنی کانالش میاد 

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
عزیز دلم نگاه کن شما، الان یه تاپیک میزنم کامل توضیح میدم برات چیکار کنی چون طولانیه، اینجا خیلی را ...

نامزدم وقتی قهر هستیم وقتی میاد آشتی  بجای اینکه بهم بگه دلم برات تنگ شده همش میپرسه دلت برام تنگ نشده ؟؟؟  نمیدونم چجوری جواب بدم  اوایل میگفتم اره تنگ شده ولی الان  میخوام روشمو عوض کنم نمیخوام بهش بگم اره تنگ شده.  چه جوابی بدم  اگه سری بعدی پرسید

چه خوب راهنمایی کردین لطفا بیشتر بگید هرچی که بلدین

عه فکر کردم خوب نگفتم 😂

والا خودمم خیلی بلد نیستم یه چندتا نکته خونده بودم 

مثلا شنیدم تو خونه دائم لباس باز و تنگ نپوشید مدام با آرایش نباشید که عادی بشه هراز گاهی لباس خوب آرایش خوب داشته باشید که به چشم بیاد

اون کانال که آیدیشو نوشتم خیلی نکات جالبی میگفت هم درباره اینکه چجور ناز داشته باشیم عزت نفس داشته باشیم هم اینکه اقتدار مردا رو چجور حفظ کنیم چجور دلشونو به دست بیاریم به حرفمون گوش بدن

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
نامزدم وقتی قهر هستیم وقتی میاد آشتی  بجای اینکه بهم بگه دلم برات تنگ شده همش میپرسه دلت برام ت ...

میخواد ببینه بهش نیاز داری یا نه

بگو فدات شم اگه دلم تنگ شده بود که خودم پیش قدم می‌شدم واسه آشتی😁 با خنده و شیطونی بگو که بهش بر نخوره

خوشم میاد از امثال شما چون بلد هستین با مرد چجور رفتار کنید که پرو نشه و در عین اینکه شما دوست داشته ...

فدای شما😂

کلا از وقتی نوجوون بودم دوس پسر اینام داشتم زیادی خودمو وابسته نشون نمیدادم در حالیکه تو خلوتم واسه طرف عر میزدم

هاوالا تازه از این به بعد ورزش و گشت و گزار رو افزایش میدم هربار زنگ بزنه بگم با دوستم فلان جا هستم ...

دقیقا من هروقت زنگ میزنه گرم رفتار میکنم

وای اصلا زنگ نمیزنم تا بزنه افرین دقیقاا

البته الان که دارم کات میکنم😂