2777
2789
عنوان

شوهرم گفت تو اصلا غرور و عزت نفس نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 115 پست
خیلی ممنون عزیزم حتما انجام میدم ولی مثلاً میترسم من سرد شد اون از من بدتر

کم محلی نه بی محلی یه روش قدیمیه که رو همه جواب میده 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم متاسفانه این عادت بد باید یه جایی ترک کنید و خب واقعا هم سخته پس کردن عادت ولی با تمرین درست م ...

خیلی ممنون عزیزم بابت توضیحاتت میترسم کم محلی کنم اونم بدتر از دستش بدم

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

اول اینکه سعی کن ابراز علاقه بیشترش از طرف شوهرت باشه 

همیشه باهاش خوبو خوش اخلاق باش 

ولی بزار یه مدت واسه رابطه اون پیش قدم بشه

اگر بحثی هست فکر میکنی حق باخودته اصلا لزومی نداره شما بری پیش قدم بشی واسه اشتی حتی اگه یماهم باهات حرف نزد

زیادم حرف نزن پرحرفی نکن ولی یجورم قیافع نگیر فکر کنه قهریو فلان فقط احازه بده گاهی اون سر حرفو بازکنه 

اهاااان مشکل منم همینه میگم نکنه محلش نزارم اون از من بدتر سه

بحث محل نذاشتن نیست 

بحث اینه که از بس رفتی جلو منت کشیدی اجازه ندادی طرف یه ذره فکر کنه بیاد باهات بشینه حرف بزنه مشکل رو حل کنید 

ممکنه حتی هنوز تو ذهنش اون مشکل و ناراحتی وجود داشته باشه ولی به خاطر این اصرار شما ظاهرا آشتی کرده 

یه کم صبر کن تحمل کن یه کم فکر کن بعد بشینید حرف بزنید 

میدونی آدم از ابراز علاقه ی مداوم و اصرار زیادی برای دلجویی حالش بد میشه فراری میشه از طرف 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خیلی ممنون عزیزم حتما انجام میدم ولی مثلاً میترسم من سرد شد اون از من بدتر

عزیزم بحث سرد شدن نیس یمدت میدونو واسه شوهرت باز کن

من خودمم عاشق حرف زدنم یجوریه حرف نزنم شوهرم میگع تو قیافه ای منم میگم هر وقت مثل خودت رفتار میکنم میگی تو قیافه ای یبارم خودت بیا بگو عیال بیا یکم حرف بزنیم🤣

عزیزم بحث سرد شدن نیس یمدت میدونو واسه شوهرت باز کن من خودمم عاشق حرف زدنم یجوریه حرف نزنم شوهرم ...

اره باید بزارم ببینم چیکار می‌کنه این حرفش ناراحتم کرد آنقدر سیاست داره شبا موقع خواب بوسم می‌کنه به قول خودش پررو نشم

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
دوستان کمکم کنین یکی میگه محبت کن یکی میگه کم محلی

هم محبت هم کم محلی ترکیب هر دوش 

وقتی دعوا کردین و همسر مقصر بود شما پیش قدم نشید نمیگم قهر باشید نه ولی شما سرسنگین رفتار کنید 

یکم صبور باشید 

وقتی بیرونه مدام زنگ نزنید بهش 

بزارید نبود شما رو حس کنه 

دوستان کمکم کنین یکی میگه محبت کن یکی میگه کم محلی

من اوایل ازدواجم همین مشکل شما رو داشتم  و شوهرم از اینکه منو گرفته بود سرم منت میزاشت با اینکه از هر نظر ازش سرم یدفه به خودم اومدم برای وحود خودم ارزش قائل شدم  تا حالمو نمیپرسید حالش و نمیپرسیدم تا منو نمیخواست منم طرفش نمیرفتم کم کم به خودش اومد نازمو میکشید تا من یساعت باهاش بشینم مدام صدام میزد خانمی خوبی کجایی منم نه بی محل میکردم نه کم محل عادی بودم نه آویزون که ازم خسته بشه 

شوهر من همیشه میگه خیلی مغروری دوست دارم ولی برا من مغرور نباش 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید