2777
2789

مگه نمیگن حضرت عباس بی طاقته

مگه نمیگن حضرت عباس رو به مادرش ام البنین برادرش قسم بدین نه بهتون نمیگه

مگه نمیگن حضرت ابوالفضل طاقت دیدن ظلم بندش رو نداره

من خییییییییییلی بم ظلم شد خیییییییییلی 😭😭😭😭😭😭😭

خیلی صبر کردم همه امیدم به خداست فقط منتظرم جواب بده هر دعا و نذری بوده انجام دادم بخدا خسته شدم بگید چکار کنم تا حاجت بگیرم داره بم ظلم میشه میخوام طرف جواب ظلمشو ببینه. توروخدا بگید چکار کنم حاجتمو بگیرم کسی چیزی میدونه. اهل نماز و روزه هستم حجابم خوبه غیبت نمیکنم نمازم بموقع ست هر دعایی میگن انجام میدم بگید چکار کنم دلم خونه خیییییییییلی😭😭😭😭😭😭😭😭😭

والا منم انجام دادم هنوز نتیجه نگرفتم 

گفتم خدایا تو داری میبینی این آدم داره ظلم میکنه خودت نابودش کن هنوز هیچ خبری نیست 

لابد اسمشم هست منفعت و این به نفع تون است و از این حرفا🙄

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینم اش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۳، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

عزیزم خدا بیشتر از هرکسی خیر و صلاحتو میدونه

شاید این دعایی که داری به صلاحت نیست

ولی مطمئن باش خدا یا تو این دنیا حاجتتو میده یا تو دنیای بعدی و یا هم بجای اون دعا چیز خیلی بهتری بهت میده

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
نماز کن فیکون حضرت عباس رو بخون 

من خوندم با گریه و اشک و آه هم خوندم 

نتیجه ندیدم 

همین دو هفته قبل خوندم 

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینم اش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۳، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

2804

نزن این حرفارو.... دلیل نمیشه چون نماز میخونی واجبات تو انجام میدی سر خدا ائمه منت بذاری

منم مشکل دارم تاپیکا مو بخونی میفهمی... ولی راضی شدم به راضای خدا نمیشه جنگید... خیلی چیزا از ما خارجه😭

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

حضرت عباس بدهکار ما نیست که، اگرم لطفی در حق ما میکنه دعایی به درگاه خدا برای ما میکنه از کرامت و بزرگی ایشونه، اگرچه قلبشون خیلی مهربون و بزرگه اگر حاجتی داری و بهش نمیرسی یا مانعی هست یا حکمتی، در نهایت تصمیم گیرنده خداست و همه چی با اذن اون انجام میشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
2805

ببین دلیلش چیه که بهت ظلم میشه 

استغفار زیاد کن تا شرایط زندگیت عوض شه 

البته استغفار حقیقی نه فقط زبانی 

یعنی تو عمل هم باید ترک گناه کنی 

الان شما فقط داری نق میزنی و این یعنی کفر 

خدا حکیم هست مهربان هست میبینه میشنوه 

به وقتش جواب میده هم جواب بدی رو 

هم جواب خوبی رو .

پس بجای گله. شکایت و نفرین 

فقط استغفار کن و راضی باش به رضای خدا .

نزن این حرفارو.... دلیل نمیشه چون نماز میخونی واجبات تو انجام میدی سر خدا ائمه منت بذاری منم مشکل د ...

بخدا اگه از زندگی خودم بهت بگم

حوصله تایپ ندارم ایکاش میشد زنگ کسی بزنم و بگم و بش بگم چقد بم ظلم شد

2801