2777
2789
عنوان

حس ادم به پتوش میتونه فیک باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 25 پست
پسر من دو سالشه عاشق پتوشه هر جا برم باید ببرمش

دختر منم دوسالشه عاشق تشکشه نباشه نمیخوابه اونیکی دخترمم ۱۱ ماهشه عاشق پتو شه

تیکر تولد سه سالگی پرنسس اولم وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
پسر من دو سالشه عاشق پتوشه هر جا برم باید ببرمش

وای پسر منم اینجوریه حتی خرید میریم پتوشم میبریم باروزنامه میندازیم کف سبد خرید روانیمون کرده😂😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خب؟  

ببخشید عزیزم ولی برای تشخیص اوتیسم بودن دخترم اولین سوالی ک پرسید این بود ب وسیله پتو خودش وابستگی نداره؟!

شاید طبیعی باشه فتم اکه افراطی بود و ب همراه علائم دیگه جدی بگیر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یکی گف خوب نیس ک

نه بابا من اینو از دکتر پرسیدم گفت هنوز کوچیکن بالای ۴ سال وابستگی خوب نیست

تیکر تولد سه سالگی پرنسس اولم وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
واقعا؟نگران شدم 

نه عزیزم نگفتم نکران بشی 😓

گفتم اکه علائم دیگه داره

مثلا خوب حرف میزنه ؟!

حرف تکراری پست هم نمیگه؟!

کار تکراری پست هم انجام نمیده ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببخشید عزیزم ولی برای تشخیص اوتیسم بودن دخترم اولین سوالی ک پرسید این بود ب وسیله پتو خودش وابستگی ن ...

نه .باید پتوش باشه تا بخوابه

بعد اینکه همشم گوشه هاشو میکشه ب دندون گاز میگیره

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
ببخشید عزیزم ولی برای تشخیص اوتیسم بودن دخترم اولین سوالی ک پرسید این بود ب وسیله پتو خودش وابستگی ن ...

من‌دخترم بردم تست بگیره همچین سوالی نپرسیدن

نه عزیزم نگفتم نکران بشی 😓 گفتم اکه علائم دیگه داره مثلا خوب حرف میزنه ؟! حرف تکراری پست هم نمیگ ...

نه عزیزم خوب شد اتفاقا گفتی

ب نظر خودم نرماله کسی هم چیزی نگفته بهم ک شک کنم

دو سال و نیمه کامل ک حرف نمیزنه ولی آب میخوام

غذا میخوام .بریم ددر اینجوریه حرف زدنش

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
نه عزیزم خوب شد اتفاقا گفتی ب نظر خودم نرماله کسی هم چیزی نگفته بهم ک شک کنم دو سال و نیمه کامل ک ...

خب خداروشکر