2777
2789
عنوان

آیودی گذاشتم خیلی نگرانم بیاین لطفا خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 113 پست
درد نداشتی موقع گذاشتن؟

چرا درد داشت ولی در حد یکی دو دقیقه که جاش داره محکم میشه 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا بیخیالن،،ببین خودت شرایطش داری یانه،،واقعا صبر و حوصله میخواد

نه بابا همین دوتارو به ثمر برسونم هنر کردم،هم دختر دارم هم پسر،گرچه خودمم گاهی اوقات هوس میکنم اما میگم نه،جدای ازخرجشون تربیتشون سخته

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
من دکتر گفته دستگاه میرنا برات میزارم قیمتش هم از 3ملیون شروع میشه

چه گرون 🤕

ولی اگر بتونی باهاش سازگار بشی واقعا یک عمر راحتی 

حتما متخصص برو 

ماما و اینا درست کار انجام نمیدن 

اکثر کسایی که خطا داده پیش همینا رفتن و

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
نه بابا همین دوتارو به ثمر برسونم هنر کردم،هم دختر دارم هم پسر،گرچه خودمم گاهی اوقات هوس میکنم اما م ...

من دوتا پسر دارم پسر کوچیکم 10سالشع،،گاهی میزنه به سرم بچه سوم بیارم ولی هر چی فکر میکنم حاملگی و سزارین سخته،،شرایط جامعه هم جوریه آدم میترسه

من شوهرم حاضره وازکتومی کنه ولی ممنوعه متاسفانه،،واینکه من بخاطر خونریزی زیاد پریود مجبورم دستگاه بز ...

من شنیدم دستگاه برای کسایی ک خونریزی زیاد دارن مناسب نیست، چون خودش باعث زیاد شدن خونریزی میشه

2810