2777
2789

سلام من سه ماهه آیودی گذاشتم ماه اول که و خونریزی زیاد داشتم، چکاپ رفتم ماه پیش گفت ۱۴ میل تکون خورده ۳ ماهت کامل شد پریود شدی بیا. هنوز نشدم منتظرم بشم برم. ولی گفت احتمالا باید درش بیاریم. آخه این چه بد بختیه. ۶ میلیون پول خرج کردم تا حالا کلی درد کشیدم به همه چیم حساسم قرص و کان دوم... نمیدونم اگه دراومده باشه چه غلطی باید بکنم واسه جلوگیری

اینم بگم بچم ۸ ماهشه. تروخدا راهنمایی کنید 

اوایلش باید استراحت میکردی

و اصلن نباید چیز سنگین بلند کنی تا تکون نخوره

بعدش سالی دو بار باید معاینه بشی

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶ تومن هزینه ی چی کردی ؟

من ۱۵ ساله آیودی دارم تو کل این سالها ۶ تومن هزینه نداشته 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
من با ای یودی باردارشدم 🤦🤦🤦

خوب ای یو دی ات تکون خورده

وسیله سنگین برداشتی حواست نبوده

حتی ای یو دی هم باید چک بشه ، مثلن بعد خونه تکونی 

حتمن خانوما باید چک کنن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
وای دروغ میگی وااااییی چیکار کردی نگه داشتی؟ چند تا بچه داری؟

پریود نشدم رفتم آزمایش دادم گفت بارداری بچم کوچیکه بود خیلی گریه کردم دکتر گفت درش بیارم بچه هم میوفته در آورد ولی بچه نیوفتاد تا شیش ماه من همش خونریزی داشتم بدنیا اومد نموند نمیدونی چقدر بدبختی کشیدم 

کردم ولی خود بچه بلند کردن سنگینی محسوب میشه ... چاره ندارم

باید در حالت نشسته بلند میکردی

اینجوری بهت فشار نمیومد

اول بشینی زمین بعد بچه رو بغل کنی

تا فشار به کمرت نیاد

2810