2777
2789
عنوان

بچه داداشم خیلی زود بدنیا اومده الان تو دستگاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 23 پست
😁😁😁انشاالله گلم

منم پسر ۷ ماهه دارم الان ۱۰ سالشه اینقدر شیطونو زرنگه 

یادمه خیلی ناامید بودم وقتی دنیا اومد

خیلی صبر میخواد بچه نارس بزرگ کردن باید حمایت کنید زن داداشتونو که کم نیاره . چون نمیتونه درست شیر بخوره سعی کنید یه دو ماهی دائم کنارش و کمکش باشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پسر ۷ ماهه دارم الان ۱۰ سالشه اینقدر شیطونو زرنگه  یادمه خیلی ناامید بودم وقتی دنیا اومد ...

خداحفظش کنه. آره بچه نارس خیلی سخته خدا کمکمون کنه واقعا💗

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
دیگه اون دست خداست اما خیلی موارد اینجوری بودن که زنده موندن عزیزم توکل به خدا

بله انشاالله

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
عزیزم حال برادرزادتون خوبه انشاالله؟ از دستگاه بیرون آوردنش؟

بله عزیزم ۴ یا ۵ روز موند تو دستگاه الانم الحمدلله خوبه فقط کم وزنه یخورده😁

بله عزیزم ۴ یا ۵ روز موند تو دستگاه الانم الحمدلله خوبه فقط کم وزنه یخورده😁

خدا رو هزار بار شکر😍🤲اون موقع خیلی به فکرت بودم تاپیک زدی الان دیدم تو یه تاپیک کامنت گذاشتی یادم افتاد

خدا حفظش کنه هم برادرزادتونو هم نینی خودتونو💚

میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات مهمونم کنی دوستم💚🦄درخواست دوستی ممنوع👿🔪
خدا رو هزار بار شکر😍🤲اون موقع خیلی به فکرت بودم تاپیک زدی الان دیدم تو یه تاپیک کامنت گذاشتی یادم ...

قربونت عزیزم 😍😍😘😘