2777
2789
عنوان

بچه داشتن چه احساسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 32 پست
من مشکل داشتم و نشد بچه داشته باشیم یه وقتا بی دلیل این حس دلتنگی واسه بچه ای که ندارم شروع میشه و ه ...

عزیزم بهش فکر نکن 

درسته که بچه خیلی شیرینه ولی خوب واقعا ادامش و سلامتی رو هم از آدم میگیره 

من بعد از زایمانم ۳ ماه خون ریزی داشتم 

خون ریزیم که تموم شده از شدت بی خوابی سردردهای بدی میگیرم شب ها که واقعا بی قرارم میکنه 

هم خوبی داده هم بدی 

مثل بچه نداشتن که هم خوبی داره هم بدی 

تمرکزت رو بذار روی خودت و آینده و آرزوهات 

من اولش فکر کردم می خوای بگی چرا تو این شرایط اقتصادی و اوضاع بچه میارین ؟ برای همین فقط از خوبی هاش گفتم 🤭🤭

اوکیه ولی مادر بودن خیلی سخته اینکه جونت به جون یکی دیگه وصله خیلی سخته اینکه میشینی نگاهش میکنی ...

من مادر نشدم اما سنگ هم نشدم کاش دیگه بهش فکر نمی‌کردم و آنقدر بهم نمیریختم براش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بهش فکر نکن  درسته که بچه خیلی شیرینه ولی خوب واقعا ادامش و سلامتی رو هم از آدم میگیره&n ...

من فکر میکردم بچه دار میشم به خاطرش همیشه تلاش میکردم شرایط زندگیم بهتر بشه هر چیزی رو به خاطر بچه نداشته بهتر میکردم از رابطه با خانواده شوهر و خود شوهرم و شرایط مالی و کاری و همه چیز 

الان دیگه چیزی برام مهم نیست 

چرا آخه شوهر منم بچه نخواست اما وقتی من اصرار کردم و بعد متوجه شدیم من مشکل دارم ژست قهرمان ها رو گر ...

بعضی بچه ها واقعا امتحان الهی هستن عین دختر من از بارداریم تا الان روز خوش نداشتم باهاش اختلال داره امروزم از دستش عصبی شدم نه با شوهرم حرف میزنم نه با دخترم فقط می‌خوام یه روزم شده واسه خودم تنها باشم نمی‌دونم ولی به نظرم زور از خدا چیزی نخواه بچه دار شدن رو بسپار به خودش 

یه تحفه ای که پدر آدمو درمیاره ولی بازم عاشقشی  هیچوقت تا ابد زندگیت مثل قبل نمیشه احساس مسولی ...

خدا براتون حفظ کنه میفهمم که خیلی قشنگه از بارداری و بغل کردنش تا بهترین روزای زندگیش 

بعضی بچه ها واقعا امتحان الهی هستن عین دختر من از بارداریم تا الان روز خوش نداشتم باهاش اختلال داره ...

نه نخواستم دیگه فقط یه وقتا نمی‌دونم چرا یهو یکماه تمام بهم میریزم بغض خفه ام میکنه و عصبی میشم 

من مادر نشدم اما سنگ هم نشدم کاش دیگه بهش فکر نمی‌کردم و آنقدر بهم نمیریختم براش

منظور از-سنگ که میگن اینه که مادرشدن تو این دنیا از هرچیزی سخت تره واقعا هم حقیقته محضه

الکی خودتو عذاب میدی با فکر کردن راجع به مادرشدن

بچه داشتن خیلی زیباست ولی خیلی دردسر داره ادم از زندگی عادیش دور میشه..تمام وقت ادم مختص بچه میشه..شیرخواره ادم هر ۲ ساعت باید از خوابش بزنه واسه شیر دادن..تب میکنه تا صبح بیداری داره .دندون میخواد دربیاره یجور استرس..از پوشک میخوای بگیری یه جور دردسر ..مدرسه ای میشه از خواب و خوراک ادم میندازه و همش استرس امتحان و اینا رو داره ادم..نوجوون میشه استرس دوست ناباب و جامعه ی خرابو ادم میکشه..ازدواج میکنه ادم استرس عروس بد یا داماد بد رو میکشه..بچه دار میشه ادم استرس نوه رو میکشه

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
نه نخواستم دیگه فقط یه وقتا نمی‌دونم چرا یهو یکماه تمام بهم میریزم بغض خفه ام میکنه و عصبی میشم  ...

بچه نداشتش یه غم داشتنش هزار و یک غم داره انشالله خدا بهت صلاحیت باشه یه بچه سالم و ناز بده 

منظور از-سنگ که میگن اینه که مادرشدن تو این دنیا از هرچیزی سخت تره واقعا هم حقیقته محضه الکی خودتو ...

راست میگی منم فکر میکنم که وقتی باشه واسه هر چیزی آدمی باید آماده باشه و قوی اما وقتی نیست یه درد دارم که نیست 

اما آدمم دیگه یه وقتا خوابش و میبینم و یه موقع ها اصلا از فکرش در نمیام 

ممنونم برای هم صحبتیت عزیز دلم

بچه نداشتش یه غم داشتنش هزار و یک غم داره انشالله خدا بهت صلاحیت باشه یه بچه سالم و ناز بده 

ممنونم عزیز دلم 

هف هشت سال پیش شوهرم می‌گفت من نمیخوام اگر خودت مسیولیتش و قبول میکنی بچه بیار این حرفش آنقدر برام سنگین بود تا چند سال دیگه بهش فکر نکردم اما وقتی هم خواستم نشد دیگه حتما اینطوری بهتر بوده 

راست میگی منم فکر میکنم که وقتی باشه واسه هر چیزی آدمی باید آماده باشه و قوی اما وقتی نیست یه درد دا ...

قربانت

بخدا الان که نیست حیلی راحتتر میتونی زندگی کنی‌تا وقتی که هست..وقتی که باشه دیگه درد خودت یادت میره اولویت هات عوض میشه ولی الان برای خودتی و خودت

قربانت بخدا الان که نیست حیلی راحتتر میتونی زندگی کنی‌تا وقتی که هست..وقتی که باشه دیگه درد خودت یا ...

اخه الان دیگه که چی بشه واسه خودم چقدر زندگی کنم وقتی بچه نداریم و نمی‌خواد حتی زندگی مشترک هم برام مسخرس مخصوصا که اصلا عاشقانه نبوده زندگیمون 

من مشکل داشتم و نشد بچه داشته باشیم یه وقتا بی دلیل این حس دلتنگی واسه بچه ای که ندارم شروع میشه و ه ...

امیدوارم خدا دامنت رو سبز کنه

اقوام ما هم زن هم مرد مشکل داشتن و یه بچه‌ از پرورشگاه آوردن ولی بعدا خودشون بچه دار شدن 

اخه الان دیگه که چی بشه واسه خودم چقدر زندگی کنم وقتی بچه نداریم و نمی‌خواد حتی زندگی مشترک هم برام ...

انواع و اقسام کلاس-ها هست بری سرتو گرم کنی...زبانتو تقویت کن...استخر برو 

دوست پیدا کن کافه برو ..مسافرت های زنانه برو..با تور اینور اونور برو لذتشو ببر ..بخدا خیلیا دوست دارن جای شما باشن الان

https://eitaa.com/tebsatariii

برید این کانال استاد ستاری و ویزیت تلفنی بشید با طب اسلامی خیلی ناباروری ها رو درمان کردن