2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نشه ؟! به شرطی که تعداد شرکت کنندگان ۳۰۰۰ نفر باشه !😂😂 

البته شوخی کردمااا ☺️ . باور کن کار نشد نداره! فقط باید تلاش کنی البته شانسم دخیله

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
پآیه قوی میشه بنظرتون  مم دوماهه از جا زدم از فشار  دوباره شروع کنم میشه

اره هنوز وقت هست،با برنامه این چند ماه روبخونی حتمارتبه میاری

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ذهنت اشفتس پراکندس 

من میشناسمت خودم بهمن ماه بهت مشاوره دادم اون موقع قرار بود شروع کنی برای فرهنگیان 

گهگاهی توی سایت میدیدم تاپیکاتو از الان بخونم میشم الان میخوام شروع کنم میشه //فردا شروع کنم میشه 

یک هفته مونده به کنکور اردیبهشتم پرسیدی همه خندیدن 

خودتو جمع و جور کن 

ذهنت اشفتس دختر در شرایط تو چرا باید در رابطه باشه /؟چرا باید به بی پولی انقدر خیره بشی /؟فکر میکنی هر کی پشت کنکور نشسته نیاز مالی نداره /؟

یک روز تاپیکی چاقی میزنی یک روز لباس مجلسی 

این طور ادامه بدی تیر ماه هم میشه همون اردیبهشت یادته که چیکار کردی باخودت /؟انقدر دست دست کردی تا هیچی به هیچی 

اگر میخوای درس بخونی به گفتن ما نیست اومدو یکی گفت نه نمیتونی ول میکنی /؟

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

اینهمه ناامیدی این همه تنبلی از کجا سرچشمه میگیره /؟

من شاگرد دارم توی روستا درس میخونه با حداقل امکانات در شرایط سخت ولی میخونه اردیبهشتم عالی زده ولی رها نکرده دوباره میخواد تیر ماه بخونه 

میخوام بگم وضعت از اون بدتره /؟

هیچ کسی دلش برای تو نمیسوزه فقط خودتی که میتونی تلاش بکنی برای ایندت 

این حجم وسواس فکری ... تنبلی ... ناامیدی .... از کجا میاد /؟

با خودت بشین بنویس نه اصلا ننویس تاپیکای چها ماه گذشتت رو بخون .... چهار ماهه قراره شروع کنی هر بار یکی میاد بهت میگه میتونی ذوق زده میشی وای واقعا میتونم باشه الان شروع میکنم ....پس کو شروع کردی /؟

به خودت بیا تا به خودت نیای کاری از پیش نمیبری این دوماهم عین اون 4ماه تموم میشه و میره 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
ذهنت اشفتس پراکندس  من میشناسمت خودم بهمن ماه بهت مشاوره دادم اون موقع قرار بود شروع کنی برای ...

وای فدات شم تو چن جمله انگار منو توضیح دادی گیج میزنم نمیدونم دادم چیکار میکنم هیش کیو ندارم ب دادم برسه 

نمیدونم دارم جیکار میکنم.

خودم نمیتونم خودمو جم و جور کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️اصلا نمیدونم چیکار میکنم. 

هزارتا مشکل پش سر همه

وای فدات شم تو چن جمله انگار منو توضیح دادی گیج میزنم نمیدونم دادم چیکار میکنم هیش کیو ندارم ب دادم ...

مشکلاتتو خودت درست میکنی 

من دانشجو ام والا نمیرسم به این حجم از فکرای تو 

توی رابطه ای /؟رابطه چرا واقعا الان وقتشه /؟

میخوای بری عروسی /؟الان وقت عروسی رفتنه /؟

الان وقت فکر کردن به اینه که وزنت کمه /؟

سال کنکور من خودم از 65 شدم 85 کیلو 

مگر مهم بود ؟؟ نه بعدا کم کردم تموم شد و رفت شر کنکور و کندم 

شر کنکورو از سرت نکنی تا ابد دامن گیرته 

دو ماه عاری باش از همه چیز 

به دوست پسرت بگو پیام نده 

به خانودت بگو عروسی نمیری 

انقدر با خودت ور نرو لاغرم قدم کوتاس 

فعلا نه ب داره نه به باره به فکر پکیج مصاحبه ای /؟نقدو ول کردی چسبیدی به نسیه /؟دنبال کار میگردی الان وقته کار پاره وقته به نظرت /؟

بی پولی منم بی پول بودم انقدر هزینه های جانبی داشتم که دیگه زورم به خرید لباس و کفش نمیرسید 

مگه دنیا همیشه به یک رو میمونه /؟

اون روز هم بحث تاپیکای تکراری بود من به تاپیکای شما غیر مستقیم اشاره کردم به عنوان تکراری ترین ها حلالم کن   

خودت خسته نشدی انقدر امروز فردا امروز فردا 

چند تا بچه های کنکوری میگفتن تاپیکاشو میبینیم ناامید میشیم 

ول کن دیگه همه چیز رو باهم نمیشه داشت پایه شو باید درست کنی تا ساختمونت بره بالا 

ی چهار صفحه قران بخون دو رکعت نماز بخون از خدا بخواه قدرت بهت بده به خدا که معجزه میکنه توکل کن یه بسم ا... بگو وشروع کن هرچی شد شد امسال سال اخرته باید بری دیگه تلاشتو کن هرچی به صلاحته همونه 

مشکلاتتو خودت درست میکنی  من دانشجو ام والا نمیرسم به این حجم از فکرای تو  توی رابطه ای ...

رابطه ک عزیزم من ۴ ساله با طرفم چیکارش کنم؟بگم برو؟

بعد ن بیرون رفتنی هس ن تلفنی حرف زدنی هیچی هیچی 

ولی کلا انگار افسرده ام 

دو ماه عاری باش از همه چیز  به دوست پسرت بگو پیام نده  به خانودت بگو عروسی نمیری  ...

باشه چشم

ولی من فرهنگیانو کلا از دس دادم‌ امیدم ب تیر ماهه رشته علوم تربیتی🤦‍♀️🤦‍♀️

باشه چشم ولی من فرهنگیانو کلا از دس دادم‌ امیدم ب تیر ماهه رشته علوم تربیتی🤦‍♀️🤦‍♀️

همونم خوبه از هیچی بهتره 

از این حال الانت بهتره 

از افسردگی بهتره 

از پادرهوا بودن بهتره 

دیگه نبینم تاپیک ناامیدی بزنی 

یا بگی الان شروع میکنم 

چهارماه پیش کلی وقت گذاشتم واست برات توضیح دادم هیچی به هیچی میخوندی الان فرهنگیان اورده بودی دیدی که سطح کنکور پایین بود 

الانم کاری یه که شده بخون توکل کن جای حرف زدن با دوست پسرو این مسخره بازیا چهارکلمه باخدا حرف بزن ازش بخواه راه درستو نشونت بده