2777
2789

لطفا بهم بگو واسه رشته ی حقوق مهمه چه دانشگاهی باشی؟آزاد و دولتی فرقی داره؟؟

اصلا دیگه واسه کنکور نمیکشم گفتم اگه قبول نشم خدایی نکرده برم حقوقی دانشگاه آزاد،،ولی دیدگاه همه نسبت به دانشکاه آزاد بده😔

این واسه انسانیه اگه اطلاع داری لطفا بهم بگو😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا بهم بگو واسه رشته ی حقوق مهمه چه دانشگاهی باشی؟آزاد و دولتی فرقی داره؟؟ اصلا دیگه واسه کنکور ن ...

ببین دوست خوبم دیگه دانشگاه سراسری و شریف و تهران مال قبل بود و زمانیه که بخوای اپلای کنی برای دانشگاه خاصی. اگه نه دیگه هر دانشگاهی خودت تعیین میکنی خوبه یا بد. دید جامعه به دانش تو بستگی داره رفتی تو دانشگاه چی اومدی بیرون یه آدم باسواد یه وکیل قانون دان یا نه از دانشگاه تهرانی و حتی حرف زدن هم بلد نیست 

من رشتم انسانیه به شدت علاقه به کامپیوتر دارم چه رشته از انسانی به کامپیوتر مربوطه   واین ...

کتابداری شغل خوبیه ولی بازار کار خوبی نداره فعلا ولی رشته های مرتبط به آمار و حسابداری نیازمند کامپیوتر بعدا و آور هنری هم هستید گرافیک خوبه

بفرما

من عشق معلمی هستم

بنظرشما کنکور بدم شاید دانشگاه دولتی قبول شم اموزش ابتدایی بخونم و ازمون معلمی بدم

یااینکه پیام نور بخونم علوم تربیتی وبعد ازمون بدم؟؟

اصلا بهترین راه باوجود شرایط من واس رسیدن ب معلمی چیه؟۲۳ سالمه ومتاهلم 

من عشق معلمی هستم بنظرشما کنکور بدم شاید دانشگاه دولتی قبول شم اموزش ابتدایی بخونم و ازمون معلمی بد ...

اگه آزمون فرهنگیان کنکور شرکت کنید بهترین راه و مطمئن هست روش دوم احتمال پیداکردن شغل سخت هست

خرداد ماه امسال میرم تو ۲۳ و خرداد سال دیگه میرم ۲۴ حالا بااین شرایط میتونم شرکت کنم؟؟؟

براساس قانون امسال متاسفانه نه ولی هنوز این قانون 24 سال قعطی نشده و اعلام نشده و سن 40 سال قبل باطل نشده.

براساس قانون امسال متاسفانه نه ولی هنوز این قانون 24 سال قعطی نشده و اعلام نشده و سن 40 سال قبل باطل ...

البته‌ احتمال هم داره سن تا 22 پایین بیاد فکر کردم امسال شرکت کردید. خب انشاا... راه بهتری پیدا می‌کنی 

ببین دوست خوبم دیگه دانشگاه سراسری و شریف و تهران مال قبل بود و زمانیه که بخوای اپلای کنی برای دانشگ ...

آها،عزیزم آخه بعضی رشته ها هستن مهمه که از چه دانشگاهی هستی میخواستم بدونم حقوق هم اینجوره؟فرق داره دانشگاه دولتیش با آزاد؟