2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا 5 هزار الان همشو قبول میشی زمان ما با 4هزار نمیاوردی🤦🏻‍♀️

نه دیگه در این حدم نیست

با ۵ هزار پزشکی تعهدی میشه که اونم مفت نمی ارزه

دندون تازه تعهدیش هم رتبه باید زیر ۲۰۰۰ باشه(قبولی دندون خیلی سخته)

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
تا 5 هزار الان همشو قبول میشی زمان ما با 4هزار نمیاوردی🤦🏻‍♀️

تعهدی هستن اون هم برای پزشکی یحتمل تا شش هزار میره امسال ولی پزشکی روزانه تا 1700این حدودا حتی کمتر

اما دندان پزشکی روزانه نهایت تا 900 تعهدی نهایت تا سه هزار 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
نه دیگه در این حدم نیست با ۵ هزار پزشکی تعهدی میشه که اونم مفت نمی ارزه دندون تازه تعهدیش هم رتبه ...

تا 15 هزار منظورم بود

بالاخره تو جامعه ایرانی ک عقلشون به چشمشونه میگن دکتریم دیگ

پارسال ۱۸۰۰ پزشکی ازادشهر خودش و دولتی راههای دور  اورده بود ۱۳۰۰۰ پرستاری ازاد  ۵۰۰۰ پرس ...

پرستاری تا 8000 هم روزانه قبولی داره امسال بالاتر هم میره 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
پزشکی و فیزیو تراپی با رتبه معمولی ؟! معمولی از نظر شما چنده دقیقا

ن ببین از رتبه ۱ تا مثلا ۲۰۰۰ پزشکی قبول میشه من نمیخوام رتبه تک رقمی دو رقمی مثلا رتبم بشه ص

۱۰۰۰ ،۱۹۰۰

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
2810