2777
2789
عنوان

کمک پیامک جعلی ،😥😥😥😥😥

144 بازدید | 7 پست

سلام من قبل از عید با کسی به مشکل خوردم و یارو گفت ازت شکایت میکنم  دیشب یه پیام  قضایی اومد با لینک ،من گفتن لابد همونه ،😭 رفتم داخل لینک شدم نوشت شش هزار تومان هم پول بزنید تا حکم باز بشه خودم نداشتم از خواهرم خواستم  اون بزنه رمز یکبار مصرف داشت بعد برا من ثبت شد اما پیام  به خط خواهرم نرفت ،،که‌‌مثلا پولی کم شده  بعد از چند ساعت فهمیدم این پیامها کلاهبرداریه  الان دچار استرس شدم به خواهرم میگم حسابتو جابه جا کن میگه نه طوری نمیشه یعنی ممکنه حسابشو خالی ،کنن،خدا نکرده  آخه گفت سی میلیون پول داره 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

این پیامک برای منم اومد 

ده هزارتومن برای باز کردنش خواست 

بعد رمز کارت و ccvکارتو خواست 

زود شک کردم رمز نزدم واطلاعات وارد نکردم 

بردم کافینت گفت اینا جعلی و کلاهبرداری میکنن 

تمام حسابتو خالی میکنن 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر پلیس فتا خودشو جر داد که این لینک هارو باز نکنید بازم گوش نمیدین اره بهش بگو سرسری نگیره

بس بدشانم تو عمرم از این پیامها نداشتم  همین که بااین یارو دعوام شد این پیام هم برام اومد

این پیامک برای منم اومد  ده هزارتومن برای باز کردنش خواست  بعد رمز کارت و ccvکارتو خواست ...

حالا صبح به خواهرم رنگ زدم گفتم استعلام کن اونم گفت نگاه کرده حسابش موجوده ولی من هنوز دلشوره دارم آخه دیشب ما وارد لینک شدیم و رمز رو زدیم

حالا صبح به خواهرم رنگ زدم گفتم استعلام کن اونم گفت نگاه کرده حسابش موجوده ولی من هنوز دلشوره دارم آ ...

مطمئن باشید خالی میکنن 

بره پولشو به یه کارت دیگه انتقال بده 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای