2777
2789
عنوان

از شوهرم دارم جدا میشم میگه بچه رو بدی ب من

| مشاهده متن کامل بحث + 8994 بازدید | 172 پست
نمیشه اینجا گفت خصوصی بود

متوجه شدم.

دلیل طلاقتون و مشکل همسرت.

ولی اینا دلیل نیست شوهرت بخواد جگر گوشه خودشو اذیت کنه.

ببین ، خودت از خودت شروع کن، مسائل بین خودتون دو نفر، با تربیت و نگهداری بچه ات قاتی نکن، رابطه خودت و بچه ات و شوهرت و بچه ات یه مسیله ای که توش منافع بچه ات برای هر سه تون مهمه.

این حرفا رو به شوهرت با آرامش بگو.

بگو طلاق زن و شوهری من و تو یه طرف ، من و تو الان بابا و مامان پسرمون هستیم و هیچ ربطی به اون نداره.

باید تمام تلاشمون کنیم هم سو و در یه راستا باشیم.

بزار از در صلح و دوستی وارد بشه، بهترین تصمیم رو براش بگیرین، حتی راضیش کن برین مشاور برای اینکه بچه کجا باشه بهتر و ....

ببین همین مرد که ده سال اذیتت هم کرده، رگ خواب داره، مخصوصا مخصوصا در مورد بچه هاشون، از در صلح وارد شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این پدر باید شب و‌ روز کنار دختراش بود  ولی جدا شده و هم خودش هم محبتش قسطی شده  آسیب جد ...

عزیزم اگر الویت اول و آخرشان بچشون باشه غلط میکن ازدواج کنن بشینن بچشون بزرگ کنن نه یکی دیگه رو بدبخت کنن ..خاله من دو بچخ داست ازوواج نکرد و لو عشی بچه هاس بزرگ کرد دلش هوس مرد نکرد دیگه ‌انصاف چیز خوبیه دوست عزیزم تا در جایگاه کسی نیستی قضاوت نکن به این راحتی ‌..خودت هر وقت در جایگاه من بودی بگو الویت اول و آخر بچس ..روزتان خوش 

میدونی عزیزم از وقتی اینجوری شده خیلی ضعیف شدم از نظر روحی بهش نگاه میکنم جیگرم آتیش میگیره میگم حیف ...

عزمزم میفهمم . خدا کمک کنه .... اما این نیز بگذرد . بالخره میگذره از خدا کمک بخواه . دلت رو به بچه ات خوش کن ‌ . تو تنها پناهشی . و اون یروزی حامی تو خواهد بود .

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
من نخواستم عزیزم دلم واسه بچه م آتیش ه

نه به خدا منظورم‌شما نیستین 

کلی گفتم حرفمو 

چون خودمم توی این شرایط بودم وقتی میفهمم یکی میخواد جدا شه بچه داره یاد خودم میفتم

خیلی پولدارم😅