2777
2789
عنوان

عجیب ترین رفتار خانواده همسرتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2420 بازدید | 104 پست
الان بش فک میکنم میگم چرا همون روز کلی طلا نخریدم ک بترکن 😑خیلی بدبخت بودما اگه عقل الان داشتم میدو ...

واقعا اولش سخته برخورد درست داشته باشی 

من فقط واسم تجریه شد، هیچوقت باهاشون نرفتم خرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم خونه خریدم متظر بودن بزنم به اسم پسرشون

با احترام میگفتی بیاااا👍🏻

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
اونوق با شوهرت دعوات نمیشه

نه. چی بگم. من و شوهرم تنهایی با هم خوبیم. 

به خاطر خانواده اش به شوهرم چیزی نمیگم. اعصابش خورد نشه. شوهرم گناه داره. از 19 سالگی شهر غریب زندگی کرد. 

شوهرم خودش میفهمه. و ازم عذرخواهی میکنه. 

خانواده بد هستن. تحمل میکنم 

واقعا اولش سخته برخورد درست داشته باشی  من فقط واسم تجریه شد، هیچوقت باهاشون نرفتم خرید

ن من مقصر مامانم بود نزاشت خرید خوب کنم هی گفت ن ن زشته اله بله یادم میاد اعصابم خورد میشه

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
چجوریه مگه

کلا فکر کن انگار پسر زن دادن! 

یه حلقه کلا برا دخترشون گرفت اونا ۷۰ گرم طلا بهش دادن😐

خونه دارن براش میسازن؛ ماشین براش گرفتن

الانم میگن خرج عروسیشم میخوان بدن🥴

خونه خودشون هم زدن بنام دخترشون با یه مغازه و جنس اوردن داخلش میفروشه برا خودش میگن بذار کمکشون باشه😀

مثلا یکبار رفتیم تفریح هی پسره گفت من میرم ناهار میگیرم آخرش که کارت کشید با کارت خواهر شوهرم بود😅

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
با احترام میگفتی بیاااا👍🏻

والا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خانواده ی شوهرم هیچی، ولی خانواده ی شوهرخواهرم عجیبن اصلا ی جورین خواهرم میگه برم خونشون پدرشوهرم م ...

مادر شوهر منم ما عروسا بریم خونش خودشو میزنه به مریضی که نمیتونم جارو کنم که ما پاشیم در صورتی که اگه دخترش زنگ بزنه بگه دارم میام  پامیشه مثل زبل خان خونه تکونی میکنه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
بیخیال عزیزم  گذشت دیگه  تنت سلامت 🥰🥰🥰

فدات 

اره واقعا ولی سخت گذشت

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
موقع خرید عقد مادرشوهرم می‌گفت توروخدا لباس نخر، از دوستات قرض بگیر

واقعا تو ذهنش چی گذشته که اینو گفته

حداقل میزاشت موقع عروسی روشو نشون میداد 😶چقد حرصم میگیره از همچین ادمایی مثلا یکی تازه عروسه ذوق داره با حرفشون پنچر میکنن

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
خیلی بی نظم و بی برنامه و بی بند و بارن😑هیچی براشون مهم نیست ولی همه چی براشون مهمه😑مثلا احترامی ب ...

وای من خیلی درکت میکنم از منم همینجورنبی نظم و بی برنامه ساعت یک شب شام میخورن پنج بعد از ظهر ناهار خونه همیشه کثیف همه نشسته اصن یه وضعی موقعادعا هم هیچکی به گردپاشون نمیرسه

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
2810