2777
2789

که خیلی تعجب کردین

بگین 

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         

خیلی بی نظم و بی برنامه و بی بند و بارن😑هیچی براشون مهم نیست ولی همه چی براشون مهمه😑مثلا احترامی بینشون نیست ارتباط انچنانی بینشون نیست

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بی نظم و بی برنامه و بی بند و بارن😑هیچی براشون مهم نیست ولی همه چی براشون مهمه😑مثلا احترامی ب ...

دقیقا😐

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
دقیقا😐

مثلا براشون مهم نیست تو بیمارستان بستری بشی 

ولی براشون مهمه تو بیمارستان بستری بشن بهشون سر نزنی😑

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
پروفت خودتی؟اگه اره خیلی خوشگلی قدر جوانیت بدون این روزا تکرار نمیشن

نه من نیستم

ولی واقعا تو بهترین دوران داره بد میگذره 

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         

اینکه براشون چه بمیری چه برینی فرقی نداره چشم و رو ندارن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
مثلا براشون مهم نیست تو بیمارستان بستری بشی  ولی براشون مهمه تو بیمارستان بستری بشن بهشون سر ن ...

واااای خدایا چ دقیق و تمیز گفتی🥲🥲

براشون مهم نیس از حرف ورفتارشون ناراحت شی ولی براشون مهم ک ناراحتشون نکنی

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
خیلی بی نظم و بی برنامه و بی بند و بارن😑هیچی براشون مهم نیست ولی همه چی براشون مهمه😑مثلا احترامی ب ...

وایی بی برنامه بودن خیلی رو مخمه خدا بهت صبر بده

2810