2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8046 بازدید | 302 پست
اتفاقا من با شما نبودم اشتباه ریپ کردم آنقدر شلوغ شد .. شما خیلی توهین کردی و واقعا آدمی توی زندگیم ...

ببخشید اگه ناراحت شدید .قصد جسارت نداشتم ،من بایه شهر کوچیک برخورد داشتم خصلت هاشون رو گفتم نمیدونم چرا بهتون برخورد و گارد گرفتید همگی

خمینی شهر برای ازدواج منظورمه عزیزم یه جا شنیدم فقط از خودشون زن میگیرن  اگر از یه استان دیگه ...

محله های خمینی شهر :

فروشان :نسبت به بقیه محله های خمینی شهر مذهبی تره و تنها محله ای هم هست که یه کوچولو از جهیزیه دختر رو برای خرید قبول میکنن

خوزان ، از اخلاقیاتشون چیزی نمیدونم ولی رسمشون اینه همههههه چیییز باید با دختر باشه ،داماد برای جهیزیه چیزی نمیگیره

ادریان ، زیاد اهل خرج کردن نیستن و بیشتر دنبال جمع کردن و پس انداز هستن ،اونا هم چیزی برای خرید جهیزیه قبول نمیکنن

اندوان ،از اخلاقیاتشون چیزی نمیدونم ،ولی رسمشون اینه چیزی برای خرید قبول نمیکنن

ورنوسفادران ، خیییلی آدمای شوخی هستن البته نه شوخی به معنای خوبش گاهی هم شوخی هایی در حد سبک بازی هم دارن ،مردمون این محله خییییلی پولدارن، رسمشونم اینه برای خرید جهیزیه چیزی قبول نمیکنن

به طور کلی از اونجایی که مامانم شیرازی بوده و عروس اینجا شده دارم میگم ،مردمون غریب نوازی نیستن و با مردمون خودشون بیشتر و راحت تر کنار میان چون اخلاقیات به خصوصی دارن 

ولی همه اینا که گفتم مطلق نمیشه گفت که توی همشون هست ،همه جا هم آدم بد داره هم خوب 

باید طرفو سنجید و به اینم فکر کرد میتونه با یه جمع غریب کنار بیاد یا نه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بختیاری ها اونجوری که فکر میکردم نیستن😅

بختیاری هایی که کلا مال ایذه ان و مسجد سلیمانن با مردم چهارمحال خیلی فرق میکنن 

اتفاقا خیلی خیلی خونگرمن چون عموما عشایر بودن و هستن 

بختیاریای شهرکرد و بازفت و کلا چهارمحال کاملا متفاوتن حالا من نمیگم بدن اما خب اون گرمی رو اصلا ندارن 

مردم خوزستان که به خونگرمی معروفن

چه بختیاری ها چه عرب هاشون

بختیاری هایی که کلا مال ایذه ان و مسجد سلیمانن با مردم چهارمحال خیلی فرق میکنن  اتفاقا خیلی خی ...

همش میگم کاش یه مسافرت طولانی برم خوزستان اینقدر 

تعریف مردمش‌ رو شنیدم😍خونگرم و مهمان نواز

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
چرااااا؟ دلیلش چیه آخه؟

چون آدمهای انعطاف پذیری نیستن ،طبیعیه با خودشون سازش دارن ،اخلاقهای دارن که واقعا برا اقوام دیگه قابل تحمل نیست 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

چقد این تاپیک باعث تاسفه واقعا.....

بعضیا چقد زشت و نامحترمانه صحبت میکنید 

خانم عزیز تو این دوره حتا خواهر برادر ها هم شبیه هم نیستن شما چطور میخواین با پرس و جو اینجا بفهمین که خواستگارتون مناسب هست یانه 

شما باید مسافرت برید چهارمحال با مردمش برخورد داشته باشید و اینکه تحقیقات محلی انجام بدین،

اینجور صحبت ها تو فضای مجازی همیشه تنش میاره 

من خودم ترک هستم و همسرم بختیاری 

با اینکه از جانب خانواده همسرم خیلی اذیت شدم اما هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم در مورد بختیاری های عزیز اینجوری صحبت کنم چون بهترین دوستام بختیاری هیتن همسرم که مردی بی نظیر و خانواده دوسته بختیاریه همه ادما مثل هم نیستن بعضیا چطور میتونن صرفا با برخورد با بعضی ها یک خصلت رو برای همه مثال بزنن

.

و اینکه نسل جدید خیلی متفاوت هستن با گذشتگان 

مثل خودمون که شبیه پدر مادرهامون نیستیم

بختیاری ها ادمهای اصیل و خانواده دوست و صد در صد متعهدی هستن،لما اگر میخوای ازدواج کنی حالا با هر قومی هیچ وقت راضی نشو که بخوای بری تو روستا زندگی کنی اینا همون اول شرط کن

.

استارتر دنبال تفرقه بین قومیت هاست.

نی نی یار ها شما ک خوب میتونید‌ تاپیک های ک به درد مردم میخوره رو پاک کنید چطور اینو پاک نمیکنید؟حتما باید ۲۰ صحفه بره جلو؟؟؟

@niniyar_1‍ 

@niniyar_3‍ 

@niniyar_5    

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️