2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8047 بازدید | 302 پست
عزیزمممم درست بخون ننوشتم همه اینجورن نوشتم فقط اونجوری که شما دیدید نیست اون خانوم یچیزی گفت منم تج ...

خلاصه منم از دو طرفپدری ومادر بختیاریم اینش مهمه❤

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه منم از دو طرفپدری ومادر بختیاریم اینش مهمه❤

منم بالاتر گفتم من اصلا جدا نمی‌دونم ولی توی یه تاپیک مربوط به اینطرفیا بیای بگی فلانیا بهترن واقعا یجوریه منم که برعکسش رو گفتم شدم آدم بده

منم مامانم مسجد سلیمونیه پنجاه سال پیش مهاجرت کردن کوهرنگ 

شیدا 🤍🦋
جدی؟؟؟؟؟ میگفتن زن دوستن که

تجربه ایشونه والا 

ما عروس بوشهری و ایلامی و عرب اهواز و آبادانی و .. داریم و یکی از یکی خوشبخت تر جالبه ما مردامون برای دخترای جاهای دیگه بیشتر حساس میشن تا دختر بختیاری بگیرن

شیدا 🤍🦋
منم بالاتر گفتم من اصلا جدا نمی‌دونم ولی توی یه تاپیک مربوط به اینطرفیا بیای بگی فلانیا بهترن واقعا ...

من بابام شهرکردیه  اماشهرکردیا خونگرم نیستنننننن بخدانیستن  بختیاری خوزستان ایذهمسجدسلیمان یک چیز دیگن قربون فامیلا مادرم برم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
کجا ازتون بد گفتیم جانم؟

شما نگفتید اون خانم گفت خوزستانی‌ها مهمانواز تر و مهربونترن 

من گفتم فقط اینجور که شما دیدید نیست و من تجربه کاملا متفاوت دارم 

بعد شما گفتید مارو کوبیدی 

پس چجور اون اینجور گفت مارو نکوبید؟

شیدا 🤍🦋
من بابام شهرکردیه  اماشهرکردیا خونگرم نیستنننننن بخدانیستن  بختیاری خوزستان ایذهمسجدسلیمان ...

آره کوهرنگبا بیشتر شبیهن به خوزستانی‌ها ... کلا باباحیدر و شهرکرد و فارسون و فیل آباد همه یخن 

شیدا 🤍🦋
شما که اینقدر توهین کردید به ما بختیاری ها حالا من واقعا بگم اومدم قم چه بلایی سر ماشینمون آوردند ؟؟ ...

منم تعریف نکردم مردم قم و ،، هر کسی مسئول رفتار خودشه نه یه شهر، من شخصا به یه مورچه آسیب نرسوندم تا جایی که از دستم بیاد دوست دارم کمک کنم