2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8047 بازدید | 302 پست
لرا با عروس ترک کلا عروسی که لر نباشه چطورن؟

لرها فقط با لرها سازش دارن ولاغیر 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه اذیتی؟

ممکن سر مسائل پیش پا افتاده با هم بحث کنن  تو خونه های بختیاری ها مرد سالاری و زن ها بیشتر باید مطیع باشن  من خودم ترجیح میدم هیچ وقت با بختیاری ازدواج نکنم با اینکه از این طایفه ام

سلامم میشه راجب شهرکرد خصوصیات منفی و مثبت ساکنینش هرچی میدونین بگین؟

شهرکرد از لحاظ امکانات مثل بقیه شهرستاناست قوی نیست زیاد ولی مثلا خیابون کاشانی خیلی خوبه از هر لحاظ .

آدما معمولا کاری به کار هم ندارن .هر کس مشغول زندکی خودش هست . هنوز مردم یه ته مایه مذهبی دارن اینجا. زیاد اهل معاشرت با غیرخودی نیستن اکثرا با خودی ها میگردن

سلامم میشه راجب شهرکرد خصوصیات منفی و مثبت ساکنینش هرچی میدونین بگین؟

اکثرا مهمون نوازن و مهربونن ،‌ بیشترشون غیرتی‌ ان

اب و هوای‌ خو‌بی‌  داره اینجا قیمت ها نسبتا مناسب‌ه

نکته منفیشون اینه یسریاشون زیاد خبر میبرن و خبر میارن

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم
اکثرا مهمون نوازن و مهربونن ،‌ بیشترشون غیرتی‌ ان اب و هوای‌ خو‌بی‌  داره اینجا قیمت ها نسبتا ...

و هنوز یسریاشوون اون افکار قدیمی رو دارن اما زیاد نیستن

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم
من درحال حاضر ساکن اصفهانم ولی این موقع ها اونجا سرده جوری که باید کاپشن پوشید

ن بابا الان اونقدم سرد نیست