2777
2789
عنوان

شوهرم همش تنهام میزاره

126 بازدید | 11 پست

شوهرم همش تنهام می‌زاره می‌ره خونه پدر مادرش.هیچکدوم خواهر برادراش اینطور نیستن فقط این اینجوریه.خونشون هم یک ساعت با ما فاصله داره دوروز یبار می‌ره اونجا و منو تنها می‌زاره اون روزایی هم ک نمیره چون سرکاره.قلبم درد می‌کنه بچه ها بسکه تو تنهاییم گریه کردم ی حسی درونم ایجاد شده احساس میکنم من اولویت زندگیش نیستم.میخوام فردا برم به پدر مادرم بگم تکلیفمو معلوم کنن ولی ی ترسی تو وجودمه میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز من نکن اینکارو چرا ب جای حل مساله میخوای مساله رو پاک کنی و اینک دفتر زندگیتو الکی الکی خراب و پاره کنی و از بین ببری مگ ازدواج الکیه ؟ بجاش چرا ب را ه حل فکر نمیکنی؟ چرا ب این فکر نمیکنی ک یکاری بکنی ک دگ شوهرت کمتر بره و پیش تو بیشتر بمونه؟ مثلا براش آرایش کن لباسای ...بپوش لوندی کن ناز و عشوه و غمزه بیا چمیدونم یکاری یا رفتاری کن ک فضای خونه عوض بشه ببین شوهرت از چ چیزایی خوشش میاد از چی لذت میبره چ چیزی شوهرتو تو خونه میتونه نگه داره؟ چرا انقد بی سیاستی؟ بچه گونه رفتار میکنی؟ مگ خاله بازیه؟ خانومی رفتار کن ن ک مث یک بچه یکساله ای ک قهر میکنه؟

2803
دو روز یه بار میره چقدر میمونه پیششون ؟ تحت تاثیر حرفهاشون هم هست؟

من اکثر اوقات خونه تنهام یا منو می‌بره خونه پدر مادرم.کلا خانوادش اولای ازدواج خیلی با من بد رفتاری کردن الآنم اگه ی ذره خوب شدن بخاطر اینه ک میترسن پسرشون دیگه نره اونجا

سلام عزیز من نکن اینکارو چرا ب جای حل مساله میخوای مساله رو پاک کنی و اینک دفتر زندگیتو الکی الکی خر ...

عزیزم الان یک ساله ک همه روشی رو امتحان کردم درمورد رسیدگی هم من ن از محبت چیزی برا شوهرم کم گذاشتم نه از رسیدگی ب خودم و خودش چیزی کم گذاشتم.الان یک سال و نیمه که هرچی باهاش صحبت کردم هر روشی رو امتحان کردم فایده نداشت.از جنگیدن یک طرفه خسته شدم احساس میکنم هیچ جای زندگیش نیستم

اول با خودش صحبت کن با نرمی هر چیم گفت با لحن بد گفت اروم باهاش حرف بزن جلو خودتو بگیر اگه تاثیر ندا ...

والله یک سال و نیمه همه روشی رو امتحان کردم اون حتی براش مهم نیست ک چنین احساسی دارم

من اکثر اوقات خونه تنهام یا منو می‌بره خونه پدر مادرم.کلا خانوادش اولای ازدواج خیلی با من بد رفتاری ...

عزیزم میشه یجورایی کامل از زندگیت از رفتارای دوطرفتون بگی واز اخلاقای خودت و رفتار کردنت با شوهرت تا بتونم بیشتر راهنماییت کنم؟

2804
عزیزم الان یک ساله ک همه روشی رو امتحان کردم درمورد رسیدگی هم من ن از محبت چیزی برا شوهرم کم گذاشتم ...

ببین تو زندگی فقط رسیدن و آرایش و اینا کافی نیست متوجه ای؟ صبوری صبوری صبوری مهمترین و اصلی‌ترین چیز تو زندگیه اگ بیشتر زنای موفق رو ک ببینی چی سختی‌هایی رو متحمل شدن ولی الان تو اسایشن از نظر رفتاری شوهر فقط و فقط بخاطر صبوری دوم انواع روش ها رو راه‌ها رو انقدر رفتن و جواب نگرفتن ولی خسته نشدن جا نزدن درجا نزدن درسته دیر رسیدن ب جوابی ک میخواستن ولی بالاخره رسیدن این مهمه چون اینو اول یاد گرفتن ک صبوری کنن هرروش و راهی رو امتحان کنن ولی خسته هم نشن جا نزنن نگن فایده نداره نمیشه شدنی نیس 

2805