2777
2789
عنوان

با دانشگاه رفتن چیزی درست نمیشه 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 44 پست

پشت کنکوریا اصلا من با حرف استارتر موافق نیستم خودمم پارسال پشت کنکور بودم یکشنبه هم میانترم دارم خیلیم سخته ولی هرچی باشه از دوران سگی و بلاتکلیفی کنکور بهتره

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من مشکلی با دانشگاه ندارم . منظورم خودم بودم که درگیر افسردگی هستم فکر میکردم با دانشگاه رفتن ...

منم همین فکرومیکردم

درس نمیشه هیچ بدترم میشه

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
2805
بفرمایید

اگر یکی بخواد یه ترم همزمان با دانشگاه برای کنکور مجدد درس بخونه ، روزای دانشگاه میشه ۲_۳ ساعتی درس خوند ؟ یا غیر ممکنه حین دانشگاه درس خوندن؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
منکه ۵ سال پشت کنکور موندم و امسال کنکور ششم هست حتی اگر پزشکی هم قبول شم دیگ روح و روانم درست نمیشه ...

چندسالته

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
یعنی شما میگید کسی که به خاطرفشار  درس افسرده و ناراحته بعد دانشگاه هم افسرده و ناراحت میمونه؟

فشار درس تو دانشگاه شدید تره من الان هر هفته میان ترم دارم  و روی کتابا دارم زار میزنم  انگار مدرسه هست هر هفته پرسش و امتحان  کلا باید قبول کنی فشار درس تو ۴ سال دانشگاه هم باهاته

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔
شرایط همه یکسان نیست بلاتکلیفی شما از بابت آینده بحثش جداست

انتظار نداری که همه تروماهای کودکی و دپرشن و اختلالات با کنکور معجزه بشن و زندگیت عوض بشه که

کنکور یعنی آینده و هرچیزی نسبت به آینده آزارت بده بتگا کنکور موفق حل میش6

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
عزیزم من مشکلی با دانشگاه ندارم . منظورم خودم بودم که درگیر افسردگی هستم فکر میکردم با دانشگاه رفتن ...

ولی عزیزم اگر همچنان درگیر کنکور بودی هم ممکن بود حالت بدتر بود الان 

پس خداروشکر کن که با موفقیت گذروندی این دوران رو 

و تلاش کن برای حال بهترت عزیزم 

برو تراپیست حتما

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
2810