پارسال من خودم این موقع که پشت کنکوری بودم درگیر افسردگی شدید شدم . و مثل خیلیی ها فکر میکردم دانشگاه خیلییی خوبه . البته از حق نگذریم خوبی های خودشو داره ولی شماها اگه افسرده و ناراحت باشید حتی اگه شرایط هم تغیر کنه باز همون آدم میمونید .
دوست داشتم برای همه کنکوری هایی که اینو می خونن بگم که حتی توی اون شرایط سخت هم خوشحال و امیدوار باشید
پشت کنکوریا اصلا من با حرف استارتر موافق نیستم خودمم پارسال پشت کنکور بودم یکشنبه هم میانترم دارم خیلیم سخته ولی هرچی باشه از دوران سگی و بلاتکلیفی کنکور بهتره
💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی شما میگید کسی که به خاطرفشار درس افسرده و ناراحته بعد دانشگاه هم افسرده و ناراحت میمونه؟
فشار درس تو دانشگاه شدید تره من الان هر هفته میان ترم دارم و روی کتابا دارم زار میزنم انگار مدرسه هست هر هفته پرسش و امتحان کلا باید قبول کنی فشار درس تو ۴ سال دانشگاه هم باهاته