2777
2789

مامانهای عزیز قبل از هر چیزی بگم که من خودم یک پسر دوسال و نیمه دارم که تا یک سال و نیمگی به خاطر اسهال واقعا بیچارم کرده بود. جوری بود که دیگه هر وقت میبردمش دستشویی دلشوره داشتم که الان دوباره اسهال شده. اسهال های طولانی مدت هم میشد. حتی یک بار حدودا پانصد هزارتومان براش آزمایش دادیم تا ببینیم جذب و دفعش مشکلی نداشته باشه. و در نهایت همه چیش سالم بود. ولی به محض اینکه خوب میشد دوباره دو هفته بعد روز از نو.

تا اینکه قسمت شد و من با طب سنتی آشنا شدم و تونستم در کلاسهای آقای خیراندیش و چند تا استاد معروف دیگه شرکت کنم. اونها یک راهکار خیلی ساده برای اسهال یادمون دادن و خدا رو شکر الان یک ساله که اسهال پسرم خوب شده و الان هم اگر ببینم یه کمی مدفوعش شل شده سریع این دستور رو اجرا میکنم و فور ی خوب میشه.

دوست داشتم تجربم رو در اختیار شما هم بذارم چون  دیدم در این سایت خیلی از مادرها از این موضوع شکایت دارن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

اول اینو بگم که اسهال به خاطر سردی روده و معده اتفاق میفته. و درمانش گرم کردم معدست. متاسفانه ما مادرها عادت داریم تا بچه اسهال میشه میبندیمش به برنج و ماست که خیلی سرده و نه تنها نتیجه نمیبینیم بلکه باید در نهایت با داروهای شیمیایی اسهال رو بند بیاریم.

دستور نسخه: یک لیوان عرق نعنا با یک قاشق تخم بارهنگ ده دقیقه جوشانده و پس از ولرم شدن یک قاشق عسل به آن اضافه کنیم.

و روزی سه الی چهار بار یک استکان به کودکمون بدیم تا اسهال بند بیاد. 

پسرم این شربت رو راحت میخوره چون تلخ نیست ولی اگر بچه عاتون نخوردن با سرنگ بهشون بدین.

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمام ااسهالها دلیلش سردی نیست. من یه دوره چهارماهه هرشب خوردم تاخوردم خوب بودالان یک ساله اسهال ولم ...

بله عزیزم درسته. اما برای کودکان به خاطر نوع تغذیه های غلطی که الان هست و خوردن شیرخشک یا پاستوریزه از سردیه.

ولی برای بزرگسالان گاهی از گرمی اتفاق میفته که درمانش کته و ماست شیرینیه.

شما بهتر بود به نسخت یه کم گلاب هم اضافه میکردی

عزیزم دستت دردنکنه

خواهش میکنم عزیرم. 

مامانهای گل اگر این نسخه رو اجرا کردین و نتیجه دیدین برای سلامتی عزیزم که سرطانیه یه صلوات لطف کنید.

انشاالله که بچه هاتون هیچ وقت بیمار نشن

راستی تا یادم نرفته بگم این نسخه دو طرفست. یعنی هم اسهال رو بند میاره هم یبوست رو برطرف میکنه.

اگر نی نی هاتون یبوست دارن یه کم گلاب هم به این نسخه اضافه کنید

یه داروی گیاهی به نام پلانتاژل هست که بارهنگ هم داره و چند گیاه دیگه. پیشنهاد میکنم همیشه چند تا بسته اش رو تو خونه داشته باشید. برای اسهال بچه مثل آب روی آتیش هست.

البته اینها اسهال رو بند میارن اما درمان اسهال نیستن. ممکنه بچه به یک خوراکی حساسیت داشته باشه که باعث اسهالش میشه. یکیش پروتئین گاوی هست که توی شیر گاو و شیر خشک و گوشت گاو هست. پیشنهاد میکنم حتما علت اسهال رو پیگیری کنید. چون حساسیت غذایی ممکنه پنهان بشه و تو بزرگسالی به صورت حساسیت پوستی و تنفسی بروز کنه

من هروقت بچه هام اسهال میگیرن بهشون سنجد میدم بخورن زود خوب میشن البته خوردنش یه خورده سخته واسه هم ...

من هم سنجد رو برای پسرم امتحان کردم عزیزم ولی این نسخه بهتر جواب داد.

اما در کل سنجد از نظر طب سنتی بسیار عالی شمرده میشه و خیلی مفیده.